Monique Westenberg post lange liefdesverklaring voor André Hazes: "na negen jaar nog steeds vlinders"

Celebs door Jennifer

Het is inmiddels overduidelijk dat André Hazes en Monique Westenberg weer samen zijn. Eerder liet André al weten weer helemaal gelukkig te zijn en zelfs opnieuw te willen trouwen met 'zijn' Monique. Nou, nu uit ook Monique volop haar liefde voor André op social media. Op hun eerste date anniversary plaatst ze een lange liefdesverklaring voor 'haar' André, waarin ze ons wat details geeft over die ene eerste date. Zo had ze blijkbaar een koortslip. Oeps!

Monique Westenberg nog steeds dolverliefd op André

Of je het nou leuk vindt of niet: André Hazes en Monique Westenberg zijn weer helemaal gelukkig als koppel. De twee ouders van zoontje André Hazes jr. zijn sinds april 2023 terug bij elkaar en durven inmiddels hun liefde openlijk te uiten. Zo had André niet lang geleden een interview met RTL Boulevard naar aanleiding van zijn nieuwste single Als je wil dat ik je man ben. Daarin vertelde hij onder andere dat hij Monique graag opnieuw ten huwelijk wil vragen, maar dan wel op een meer intieme manier. Op dit moment woont André voor het eerst op zichzelf in "zijn favoriete gemeente" Wilnis, maar hij hoopt ooit Monique uit Rotterdam te kunnen trekken naar zijn huis.

Wie weet gaat dit ooit wel gebeuren. Monique is in ieder geval nog steeds dolverliefd op 'haar' André, zo zien we nu in een lange liefdesverklaring voor haar partner. Op Instagram deelt ze een video met een aantal schattige foto's, waaronder ze een uitgebreide tekst heeft geschreven. Het is vandaag, 20 juni 2023, namelijk de eerste date anniversary van André en Monique.

Eerste date anniversary

De eerste date anniversary is voor Monique het perfecte moment om even haar liefde opnieuw te uiten aan André. Al is het ook een beetje promotie voor André's nieuwe single Als je wil dat ik je man ben, aangezien ze dit liedje gebruikt als achtergrondmuziek. "20 juni 2014, we hadden onze eerste date. Ik zou wel even wat gaan eten met die snotneus," begint ze haar tekst in het onderschrift. Vervolgens gaat ze wat dieper in op de zenuwen, die ze voelde tijdens hun eerste date. Maar ook haar koortslip: "Ik had ook nog eens een koortslip, wat me normaal niks interesseert en ik zou toch niet gaan zoenen. Maar nu had in het idee alsof alleen dat ding zichtbaar was." Ha! Nou, plottwist: de zoen kwam er wel. Allemaal dankzij de spontane, grappige André. Monique voelde na de eerste date een heleboel vlinders. "Shit wat moet ik hier nou mee?" schrijft ze verder. "Hij is verdomme 16 jaar jonger en alleen maar scharrelen, daar ben ik echt niet van."

Koortslip

Zoals we allemaal weten, hebben André en Monique wel een hoop slechte momenten achter de rug. Maar hier hebben ze zich blijkbaar goed doorheen gevochten. "Nu vandaag negen jaar verder, met veel pieken en dalen, veel mooie lessen en uitdagingen, een prachtige zoon en drie hondenkinderen verder," schrijft ze. "Voel ik ze nog steeds, die vlinders. En hij, hij heeft sinds die dag voor de rest van z'n leven last van een koortslip!"

Onder de zoetsappige Instagrampost van Monique schrijft André nog een reactie, die het allemaal extra sweet maken. Hij deelt daar een aantal regels uit het liedje Faithfully van Journey: "And being apart ain't easy on this love affair / Two strangers learn to fall in love again / I get the joy of rediscovering you / Oh, girl, you stand by me / I'm forever yours / Faithfully🦋".

Lees ook: André Hazes zou Monique wel opnieuw ten huwelijk willen vragen: "wel op een intieme manier"