André Hazes zou Monique wel opnieuw ten huwelijk willen vragen: "wel op een intieme manier"

Celebs door Jennifer

De relatie tussen André Hazes en, moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg knipperde de hele tijd aan en uit, maar inmiddels zijn de twee dolgelukkig met elkaar. André ziet Monique echt als the one en zou haar zelfs opnieuw ten huwelijk willen vragen. Wacht, wat? Grote kans dat we hier dan wel niets van merken, want het moet deze keer wel op een intieme manier. Cute.

André Hazes wil opnieuw trouwen met Monique

Sommige mensen zullen erom gruwelen, maar er zijn vast ook genoeg mensen die blij voor ze zijn. Hoe dan ook werd in april 2023 officieel naar buiten gebracht, dat André Hazes en Monique Westenberg weer samen zijn. En grote kans dat het nu voor altijd is. Al weet je het nooit, maar André neemt de relatie in ieder geval wel serieus. Zo lijkt het alsof hij in zijn nieuwste single 'Als je wil dat ik je man ben' rechtstreeks naar Monique zingt. Hij zingt daarbij onder meer dat ze moet dealen met zijn verleden, maar ook dat ze niet bang hoeft te zijn. Ook zingt hij: "Ik ben een impulsieve gozer, dit ga ik niet snel verkloten."

In een recent interview met RTL Boulevard geeft hij aan dat 'zijn steun en toeverlaat Monique' echt de ware is voor hem. "Ik mag het hopen," reageert hij ook, wanneer de verslaggever vraagt of hij haar man wordt. Vervolgens vertelt hij dat hij haar best opnieuw ten huwelijk zou willen vragen. Wel zou het deze keer op een intieme manier zijn. "Ik hoop dat het op een dag gaat gebeuren," vertelt hij. "En ik hoop haar op een dag uit Rotterdam te trekken en dat ze bij mij komt wonen, weet je wel. Maar voor nu is dit goed."

Rechtszaak leerplicht zoontje

Op dit moment loopt er ook nog een rechtszaak, doordat André en Monique zich niet aan de leerplicht van hun zoontje André jr. hebben gehouden. Dit was tijdens een vakantie van vorig jaar in de Verenigde Staten, waar de liefde tussen André en Monique dus opnieuw is opgebloeid. Bij thuiskomst worden ze verrast door een brief van het Openbaar Ministerie. Oepsie! "Ik kan er wel lacherig over doen, maar het is natuurlijk gewoon serieus," zegt André meteen tegen Boulevard. Volgens hem is het wel anders gegaan dan men denkt. "Het is niet zo van: we houden even tien dagen - of wat is het, dertien dagen - ons kind thuis en jullie kijken wat jullie doen," legt hij uit. "Ik heb mondeling goedkeuring gekregen en een paar dagen later, tijdens de reis, is dat afgekeurd." Als alles slecht afloopt tijdens de rechtszaak kan er zelfs een gevangenisstraf uit voortkomen. "Mijn zoontje hoorde het toevallig bij jullie," vertelt André daarover tegen de Boulevard-verslaggever. "Die raakte helemaal in paniek." Aww, arm jochie.

Hoe dan ook "draagt André de consequenties met veel liefde", omdat de vakantie blijkbaar wel belangrijk was voor hun relatie. Hierdoor ziet hij ook zijn zoontje dolgelukkig, omdat zijn ouders weer samen zijn en dat is het belangrijkste volgens hem.

Lees ook: André Hazes "voor het eerst nuchter" in televisieprogramma: "super nerveus"