Zien: zo ziet het dochtertje van Douwe Bob er uit

Celebs door Elsemieke

Douwe Bob hield ons begin dit jaar jaar allemaal bezig toen uitkwam dat hij binnen korte tijd vader ging worden van drie kinderen. Inmiddels is zijn dochtertje Bobby Lou een paar maanden uit. Hij deelt een super lieve foto van Bobby op Instagram.

Dit is het dochtertje van Douwe Bob 

Douwe Bob liet begin dit jaar de geruchtenmolen op volle toeren draaien toen bekend werd dat hij niet van twee, maar van dríe kinderen vader wordt. De zanger plaatste gisteren een leuke foto met zijn dochtertje Bobby Lou. Dat de zanger geniet van het vaderschap, is duidelijk. “My love 😍😍”, schrijft hij bij de foto. 

Drie baby's binnen korte tijd

Douwe Bob zorgde vorig jaar voor opschudding toen hij vertelde dat hij vader zou worden. De reden voor kritiek was dat hij toen al niet meer samen was met de moeder. Inmiddels blijkt dat hij vorig jaar ook met een ándere vrouw een dochter heeft gekregen en ook is er een zoon onderweg. De zanger heeft nu met geen van de drie vrouwen een relatie. Anouk en Bob hebben meer dan drie jaar geprobeerd zwanger te raken, maar dat lukte niet tijdens hun relatie.

Middelpunt van de belangstelling

Omdat roddelqueen Yvonne Coldewijer het nieuws al naar buiten bracht, voelde hij zich genoodzaakt hierover op zijn sociale media te schrijven. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft”, aldus Douwe Bob. Het gevolg: Douwe kon naast felicitaties helaas ook op een heleboel nare reacties rekenen. Op Instagram besloot de zanger gisteren te reageren. Te zien is hoe hij vanuit bad uit een kopje drinkt. “Slokjes nemen van het kopje vol ‘fucks’ die ik geef om haters.” Hij schrijft: “Oh kijk, hij is leeg.” 

Lees ook: Douwe Bob slaat terug op haatreacties met hilarische post op Instagram

Foto: BrunoPress