Roxanne van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriend (en dit is hem)

Celebs door Elsemieke

Roxanne was één van de B&B-eigenaren uit B&B Vol Liefde van het eerste seizoen. Ze deed mee aan het programma om een nieuwe liefde te vinden. Even leek de vonk over te slaan bij Mitch, maar ze wees hem uiteindelijk toch af. Inmiddels is Roxanne weer gelukkig in de liefde en heeft ze een foto van haar nieuwe liefde gedeeld op Instagram.

Jacob uit B&B Vol Liefde weer samen met ex na heftige breuk

Roxanne van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriend

Onder leiding van Art Rooijakkers gingen afgelopen zomer een aantal eigenaren van een bed and breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Hoewel ze allemaal uiteindelijk alleen eindigden, hebben er een aantal inmiddels wel geluk in de liefde. Roxanne deed voor de liefde mee aan B&B Vol liefde, maar helaas hield ze er niets anders aan over dan bekendheid en flink wat Instagram volgers. Die nieuwe vriend voor Roxanne van B&B Vol Liefde was er lange tijd dus nog niet. Toch liet de eigenaresse van de B&B in Roosendaal al een poosje geleden hints vallen dat ze weer verliefd was. Lange tijd bleef het onduidelijk wie de vriend was van Roxanne uit B&B Vol Liefde maar daar afgelopen weekend is daar verandering in gekomen.

Roxanne B&B Vol Liefde vriend

Dirk de Nijs: de vriend van Roxanne uit B&B Vol Liefde

Op haar Instagram Story plaats Roxanne namelijk voor het eerst een foto waarop ze een stukje wandelt met haar nieuwe liefde Dirk de Nijs. “Dit is Dirk”, schrijft ze bij de video. “Kan wel raden wie dat is… Mijn geheim van de afgelopen tijd.” Dirk is drummer en werkt al lang samen met artiesten zoals Shirma Rouse, Candy Dulfer, Roel van Velzen, Guus Meeuwis en Suzan & Freek. 

B&B Vol Liefde 2022

Roxanne uit B&B Vol Liefde heeft dus een nieuwe vriend, maar ook is het al bijna tijd voor seizoen 2 van B&B vol liefde. Eerder zond RTL de aftrap van B&B Vol Liefde seizoen 2 uit. RTL Boulevard deelde alvast een video waarin we alle B&B-eigenaren kort voorbij zien komen. Je bekijkt de video via deze link.

Foto: RTL

Lees ook: Thomas stuurt twee vrouwen weg in De Bachelor aflevering 5: ''wat een rotgevoel"