Babynieuws: Boer Zoekt Vrouw-Rudie en Janine ouders geworden van eerste kindje

Celebs door Elsemieke

De dag beginnen we met enorm leuk babynieuws vanuit het programma Boer Zoekt Vrouw. Ken je Rudie nog uit Boer Zoekt Vrouw seizoen 10 nog? Hij is vader geworden en deelt een schattige eerste foto. 

Knappe zoon van boer Hans valt duidelijk in de smaak bij Boer zoekt Vrouw-kijkers

Boer Zoekt Vrouw-Rudie en Janine krijgen eerste kindje

 

Yvon Jaspers is weer volop in de weer met het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw, maar ze kan ook op kraambezoek bij een stel uit een eerder seizoen. Rudie uit seizoen tien van Boer Zoekt Vrouw heeft namelijk een zoontje gekregen. Rudie en Janine wonen sinds de zomer van 2021 samen en nu was het dus tijd voor de volgende stap: een baby. Het jongetje heet Bram. “Toen ik hem voor het eerst in mijn armen had was ik wel ontroerd, dat doet wel wat met je”, vertelt Rudie op de website van BzV. “Hij slaapt, eet, huilt, maar het is zeker geen huilbaby. Ik denk dat we echt niet mogen klagen met hem. Hij heeft kuiltjes in zijn wangen, net als Janine en hij heeft mijn ogen.”

Een liefdesverhaal tussen Rudie en Janine

Boer Rudie deed mee aan het tiende seizoen van Boer zoekt vrouw. Hij kreeg te weinig brieven voor het televisieprogramma, maar hij was te volgen via een webserie. Eerst kreeg hij een relatie met Rianne, maar na een jaar liep die relatie stuk. Daarna ontstond er contact tussen hem en Janine, die hem destijds ook een brief had gestuurd. Inmiddels is uit die opgebloeide liefde dus een kindje uit ontstaan. Een baby opvoeden én een bedrijf runnen is flink aanpoten, merkt Rudie nu al. “Ik zeg altijd: ‘het bedrijf gaat niet voor, maar wel altijd door’. Daar moeten we even onze weg weer in vinden. Maar gelukkig is het nu redelijk rustig, dus daar hebben we alle tijd voor.” 

Foto: KRO/NCRV

Lees ook: Dit is het superluxe verblijf van Geraldine tijdens Expeditie Robinson