Dit is het superluxe verblijf van Geraldine tijdens Expeditie Robinson

Media door Elsemieke

Tijdens Expeditie Robinson is het flink afzien voor de kandidaten. Met weinig eten en een hele basic slaapplaatst zijn de deelnemers echt op zichzelf aangewezen. Presentatrice Gereldine daarentegen heeft het tijdens de opnames een stuk luxer, want zij mag overnachten in een fijne lodge. 

Geraldine showt superluxe verblijf tijdens opnames Expeditie Robinson

Ons favoriete programma Expeditie Robinson is terug! Voor het eerst in de geschiedenis gaat het programma alleen maar op expeditie met oud-finalisten. De opnames op het eiland Zanzibar zitten er inmiddels al op. Expeditie Robinson All Stars wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. Die laatste showt op Instagram het plekje waar zij tijdens de opnames mocht overnachten. 

Slapen onder de sterren

“Dit is mijn huisje”, begint ze enthousiast in het filmpje. De presentatrice, die eerder zelf meedeed aan het survivalprogramma, beseft dat ze het erg goed getroffen heeft. “De vorige keer sliep ik op een onbewoond eiland in het zand – met honger. Dat was afzien. In haar nieuwe huisje heeft ze het een stuk beter getroffen. "Je hoort ’s nachts zelfs de apen, ze klimmen dan op het dak. Soms zie ik ze zelfs.” Ook showt Geraldine haar badkamer, die zich helemaal in de buitenlucht bevindt. “Als je gaat douchen in het donker, kun je boven je de sterren zien.”

Foto: RTL

Lees ook: Zien: Bibi Breijman deelt foto van snel groeiende babybump