Bloedstollende rozenceremonie in De Bachelor aflevering 4 met Fabrizio Tzinaridis

Media door Elsemieke

De Bachelor met Fabrizio is in volle gang in België. Sinds enkele weken kunnen wij het programma ook op Videoland kijken. Morgen is het alweer tijd voor aflevering 4 van de datingshow en volgens een nieuwe teaser die Videoland heeft gedeeld, wordt dat een en al drama.

De Bachelor aflevering 4 Fabrizio Tzinaridis

16 x de leukste 'vintage' films op Netflix om te kijken

De Bachelor aflevering 4 met Fabrizio Tzinaridis

Op dit moment kunnen we niet alleen genieten van De Bachelor met Thomas van der Vlugt, maar ook van de Belgische versie met Fabrizio Tzinaridis. De Vlaamse bachelor laat het hart van heel wat dames in vuur en vlam staan, maar het lijkt er nu op dat voor het eerst ever een roos geweigerd wordt.

Passie tussen Phaedra en Fabrizio

Op Instagram wordt er alvast een teaser gedeeld van de rozenceremonie van aanstaande donderdag. Daarin zien we dat Phaedra een roos krijgt van Fabrizio. De twee hadden duidelijk fysieke aantrekkingskracht naar elkaar en hebben zelfs gezoend, maar nadat Fabrizio een paar uur later met Sanne zoende, namen de spanningen toe.

"Ik ben er echt van geschrokken"

Toch kwam Fabrizio vorige week tijdens een boottochtje weer nader tot Phaedra. “Ik snap niet hoe we tot hier zijn kunnen komen, op deze manier”, zegt hij. “Ik heb er lang over nagedacht, en ik hoop dat ik een andere kant van je mag zien…" Phaedra heeft helaas een nare nasmaak overgehouden van de cocktailparty eerder die avond. “De woorden die je daarnet gezegd hebt tegen mij tijdens de cocktailparty, dat is echt binnengekomen. Dat heeft me echt diep geraakt.”, zegt ze. “Vandaar deze roos”, probeert Fabrizio nog. Het is dus nog maar de vraag of Phaedra die roos ook echt van hem aanneemt. Wij zijn heel benieuwd naar de aflevering van donderdag!

Foto: Videoland

Lees ook: Er wordt twee keer gezoend in aflevering 3 van De Bachelor met Fabrizio Tzinaridis