Lifestyle / Media
Media

VIDEO: Vrouw ontdekt een ruimte achter haar badkamerspiegel en gaat op onderzoek uit

Je zou er maar achterkomen dat er een verborgen kamer achter je spiegel zit. Dat klinkt als een enge horrorfilm die niet goed zal aflopen. Het overkwam de New Yorkse Samantha Hartsoe. Houd je goed vast, want het hele verhaal is een wild ride.

Lees ook: De meest shocking uitspraken uit het Oprah-interview met Meghan Markle en Prins Harry

New York City

De tiktokker Samantha woont in een appartementencomplex midden in New York City. Ze merkte al een tijdje dat er een koude wind vanuit haar badkamer naar binnenkwam. Zelfs als ze de verwarming op de hoogste stand zette bleef het koud in haar huis. Dus ging ze op onderzoek uit.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it ##mystery ##fyp ##nyc ##secret ##foryou ##apartment ##storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Wat blijkt: de luchtstroom komt vanachter haar badkamerspiegel. Ze besluit de spiegel van de muur te halen en... ontdekt dat er een kamer achterschuilt. Hoe creepy.

@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Ze besluit door het gat te gaan en de ruimte erachter te verkennen. Het past maar net. Wat (of wie?!) zal er in de ruimte zitten?

 

@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Oh No - Kreepa

Gewapend met een hamer verkent ze de enge ruimte achter de spiegel. De kamer blijkt een heel appartement te zijn met allemaal rotzooi en kapotte planken. Het lijkt alsof er niemand is geweest de afgelopen periode.

@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale 🕵🏻‍♀️ ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Reacties

Tja en nu? Samantha gaat haar huisbaas maar even goed aan de tand voelen. De TikTok-video’s staan helemaal vol met geshockeerde reacties. Mensen vinden het doodeng en zouden haar absoluut niet nadoen. Same here...

Lees ook: Dit wil je voor de zomer: een opblaasbare roze limousine