In deze bloedstollende Netflix-thriller vind je de liefde van je leven via een DNA-sample

Media door Laura D

Het klinkt als een droom: je ideale partner vinden door een stukje DNA af te geven. Nooit meer urenlang swipen op Tinder dus. Het is allemaal mogelijk in de nieuwe Netflix-Original The One die binnenkort te streamen is. Dit is waarom je de serie echt moet kijken.

the one netflix

Lees ook: 10 x series met krachtige vrouwen

Datingservice

De sci-fi serie vertelt het verhaal van het bedrijf ‘One’. Zij hebben een datingsite opgezet waarin je gematcht wordt door middel van je DNA. Zo vind je in een handomdraai jouw ware liefde. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. En dat is het, spoiler alert, helaas ook.

the one netflix

Happily ever after

Sinds de launch tien jaar geleden hebben al tienduizenden mensen One ingeschakeld om de ideale partner te vinden. Maar niet alleen singles gaan op zoek. Ook mensen die al bezet zijn. Want wat nou als je niet met de juiste partner bent? Check je of hij/zij echt de ware voor je is? Happily ever after is geen zekerheid, zelfs niet met je perfecte match. Want, ook bij de gematchte koppels komen duistere geheimen naar boven.

netflix

Bestseller

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Marrs. Recensenten zijn helemaal lyrisch over de bestseller, dus men heeft hoge verwachtingen van de serie. Er zijn acht afleveringen en ze komen vanaf 12 maart allemaal naar Netflix! Zou jij willen weten wie je perfecte match is?

Lees ook: 20 Sex and the City-quotes die nergens op sloegen