Koreaans model misvormd door bakolie-injecties

Gezicht door Marleen_S

Een avocadomaskertje of een scheutje bier in je haar voor meer volume. We love DIY beautytrucjes! Alleen ging het bij een voormalig Koreaans model compleet mis toen ze zelf aan de slag ging en bakolie (!) in haar gezicht spoot.
 
Hang Mioku was een natuurlijke schoonheid toen ze een carrière als model begon. Een likje make-up om zichzelf mooier te maken was alleen niet genoeg voor de Koreaanse schone. Ze liet zich vanaf haar 28ste regelmatig behandelen om een zachtere huid te krijgen. Toen raakte ze geobsedeerd...
 
Hang Mioku toen ze net begon als model

Verslaafd aan injecties
Totdat de dokters haar een halt toeriepen. Ze weigerden haar nog meer behandelingen te geven, omdat Hang verslaafd aan de beautybehandelingen zou zijn. Haar gezicht liet ze namelijk zeer regelmatig volspuiten met siliconeninjecties. Dat zou, volgens de dokters, het gevolg zijn van psychologische problemen.
 
Sla een advies van een expert nooit in de wind zou je zeggen, maar Hang ging thuis gewoon zelf vrolijk verder. Het resultaat was alleen verre van om te lachen. Ze gaf zichzelf een beauty treatment met een goedje dat ze op de zwarte markt had gekocht. Daarna spoot ze haar gezicht extra vol met bakolie uit haar eigen keukenkastje.
 


Hang Mioku na haar allesverwoestende beautybehandeling

Permanent beschadigd
Direct zwol haar gezicht helemaal op. Ze transformeerde van een bloedmooi model in een complete verschrikking. Zelfs haar eigen ouders herkenden haar niet meer. Niet lang na haar disaster DIY behandeling, deed ze haar verhaal op nationale televisie. Dankzij veel donaties kon ze de cosmetische ingrepen betalen die nodig waren om haar oude gezicht terug te krijgen.
 
Helaas zonder succes. Inmiddels heeft het voormalig model zo?n tien operaties ondergaan waarbij dokters meer dan zestig gram (!) aan siliconen, olie en andere substanties hebben verwijderd. Haar gezicht zal altijd onder de littekens blijven zitten en hoe graag ze ook haar oude huid terug wil, volgens de dokters is ze permanent beschadigd.

Zie hier het filmpje waarmee ze nationale bekendheid kreeg. 


Wat vind jij? Enorm zielig voor Hang Mioku of zeg je eigen schuld, dikke bult?