Dit wil je voor de zomer: een opblaasbare roze limousine

Vrije tijd door Laura

Flamingo's, donuts en eenhoorns zijn zó 2020. Deze zomer dobberen we met onze beste vrienden op een reusachtige roze limo. Op dit Barbie-waardige opblaasbaar 'luchtbed' steel je de show.

Lees ook: 8 uitjes die helemaal coronaproof zijn

Dobberen in stijl

Na een deprimerend 2020 hebben we nog nooit zoveel zin gehad in de zomer. Picknicken in het park, (hopelijk) biertjes drinken op een terrasje of zonnebaden op het strand. Heb jij al plannen gemaakt voor deze zomer? Deze roze retro limousine kan niet missen! 

opblaasbare limo

6 meter lang

Naar verwachting zullen de badplaatsen overspoelen met mensen zodra het kwik boven de 25 graden stijgt. Gelukkig hebben jij en je vrienden of fam de nodige privacy met deze hippe floaty. De limo is ruim 6 meter lang en 3 meter breed, genoeg plek om te chillen en zonnen voor jou en je vrienden. Naast bankjes om lekker op te chillen, zijn er ook ingebouwde bekerhouders. Er is zelfs een built-in koelbox om je drankjes of ijsjes koud te houden. Hoe handig! 

Dit klinkt als een droom, toch? Je kunt Retro Pink Limo Island op deze Amerikaanse site bestellen voor 199,98 dollar (omgerekend 168 euro). Kom maar door met de zomer!

opblaasbare limo

Lees ook: Test je kennis over bloed en win een JBL speaker t.w.v. 129