Het fenomeen MILF krijgt ineens een hele andere definitie

Vrije tijd door Chiara

Jouw mama is jouw trots. Je bent alleen maar blij als men zegt dat je op haar lijkt. Niet zo gek, jouw moeder is hartstikke knap en bovendien de liefste vrouw op aarde. Daarom hoop je maar dat je lover bij haar in de smaak valt. 
 
En andersom natuurlijk! Het is altijd even spannend wanneer jij je nieuwe vlam voorstelt aan de belangrijkste personen in je leven. Je bent toch geneigd om een soort van goedkeuring te krijgen van de mensen die jou hebben opgevoed. Naast het feit dat je lover zegt dat je enorm veel op je moeder lijkt, hoop je ook dat jouw vriend haar net zo waardeert als jij dat doet. Je hoopt dat er geen ‘evil mother in law’ fenomeen ontstaat. Uit onderzoek is gebleken dat dit cliché in één van de zes gevallen ook absoluut niet het geval is. Maar de reden is echter wel de keerzijde… 
 
Het blijkt namelijk dat één op de zes echtgenoten hun schoonmoeder aantrekkelijker vindt dan hun eigen vrouw. Onderzoek toont daarnaast ook aan dat een kwart van 1500 ondervraagde mannen bekent een echte crush te hebben op de moeder van hun partner. Daar komt ook nog eens bij dat 31% van deze guys stiekem een enorme zwak heeft voor hun mommy in law. Gelukkig zijn niet alle testresultaten shocking AF, twee derde van de husbands zegt het fijn te vinden als hun wifey net zo mooi oud wordt als haar mom. Dat is tenminste een compliment die ons geen nare gedachtes bezorgt! In ieder geval blijkt het dat schoonmoeders erg worden gewaardeerd door hun schoonzoons voor hun uiterlijk, stijl en persoonlijkheid. 
 
Laten we onszelf maar kalmeren met de gedachte dat onze mannen ons later, wanneer wij onze moeders leeftijd bereiken, nog steeds zien staan. Jij hebt tenslotte je looks, style and personality niet van de grond! 
 
Vind jij de vader van jouw lover stiekem ook knapper dan je eigen vent?