7 signalen dat je goed bent in bed

Intiem door Marleen_S

De vonken springen ervanaf, maar of je de juiste sekssnaar weet te raken? Geen idee. Hij kreunt, ja, en hij roept ook je naam als het hoogtepunt nadert, maar jezelf een seksgodin noemen, uhm… Zo weet je dat je goed bent in bed!

Lees ook: 6 plekken waar je beter geen seks kunt hebben

Je hebt goed opgelet tijdens de lessen biologie en je weet inmiddels wel wat je waar in moet stoppen - en waarin liever niet - maar dat is het wel zo’n beetje. Denk je, want ondertussen maak jij wel mooi alle seksdromen waar. Je lover zegt het alleen niet met zoveel woorden. Dus moet je de kostbare informatie of je een beetje acceptabel op en neer kunt bewegen tussen de lakens, uit andere hints putten. Zoals…

Hint 1: De op(z)welling

Hij heeft overduidelijk zin in je. En dat komt omdat hij weet wat hem te wachten staat als jullie het avondeten achterover hebben geslagen. Bij elke begroeting met een zoen grijpt hij je even vast. En dan voel je meer dan alleen de vlinders in je buik. Een duidelijker teken dan dit kunnen we je niet geven. Of nou ja, hij zelf in dit geval. Ze zeggen: 'Dronken mensen spreken de waarheid', nou, opgewonden mannen met een zeer enthousiaste kleine vriend spreken boekdelen.

Hint 2: Rekken en strekken

Eenmaal druk bezig in de slaapkamer (of het aanrecht, de voordeurmat of de hondenmand, jouw feestje), lijkt het moment na enkele minuten daar te zijn. In een niet nader te noemen standje heb jij prima zicht op… zijn voeten. Is dat belangrijk dan? O, jazeker. Want als hij écht helemaal van top tot teen – letterlijk – geniet, dan strekt hij zijn voeten maximaal. En dat ultieme genot kunnen mannen niet faken.

Hint 3: En ze deden het nog lang... erg lang…

Drie minuten na de slotscène van jullie pornomomentje, springt hij direct weer bovenop je. Lichtelijk irritant als je zojuist in rare yoga-achtige houdingen hebt gelegen? Ja, want de spierpijn klopt al aan de deur. Een goed teken? Ook ja, want het kost mannen toch wel wat energie om te presteren en uhm, het hele gebeuren te lozen zeg maar. Dus het feit dat hij gelijk nog een keer wil, zegt niet alleen iets over zijn uithoudingsvermogen. Hij maakt zich gewoon razendsnel klaar voor de volgende strijd, omdat-ie niet kan wachten. De schat.

Hint 4: Eens een flirter…

Na de daad streelt hij nog steeds je haar en versiert hij je waar je naakt bij staat. Uitkleden met zijn ogen kan niet meer, maar als je wat aanhad, zou-ie het doen. Mr. Flirt doet eigenlijk precies waar het zojuist mee begon: wat vleiende opmerkingen en liefkozingen. Uit onderzoek blijkt dat als hij dit ook na de seks doet, hij heel dol op je is. En je hem zojuist ook heel gelukkig hebt gemaakt. You go girl.

Hint 5: Goodmorning sunshine

Goedemorgen Piemelland. Wakker worden naast hem is een feestje. Zijn geur, zijn handen om je heen en zijn ODOL die je zachtjes tegen je billen tikt. Bingo! Hij stopt hem er nog net niet in, maar het scheelt niet veel. Of je ‘m nu zijn gang laat gaan of hem vriendelijk bedankt, feit blijft dat het eerste waar hij ‘s ochtends aan denkt seks is. Met jou. Dan moet je toch wel iets goeds doen, toch?

Hint 6: De seksfluisteraar

Hij vertelt zijn vrienden uitgebreid over jullie avonturen. Oké, de stoutste details laat hij hopelijk achterwege, maar hij schroomt niet om flink op te scheppen tegenover zijn ‘matties’. Hoe je dat weet? Nou, een paar vage opmerkingen over de stoel waar jullie de vorige sekssessie op zijn beland en een dikke vette knipoog van zijn beste vriend als je voorstelt om te gaan zwemmen – je hebt het pas nog in het zwembad gedaan – zeggen genoeg. Meer dan genoeg. Alleen moet je je dan gevleid voelen, of niet? Hmm... Het is in ieder geval een teken dat hij trots is met jou als (bed)partner.

Hint 7: Uitstelgedrag

Hij blijft maar uitstellen, die vent van je. En dan niet de seks an sich, nee, zijn hoogtepunt. Waarom hij dat doet? Nou, het is schijnbaar zo’n pret in bed voor hem dat hij dus kennelijk moeite moet doen zich te bedwingen. Dat betekent dus ook dat als hij zich zou laten gaan hij nog sneller dan Lassie’s 1-minuutje-rijst klaar zou zijn. En dát betekent dan weer dat hij dus zo van jouw sekskunsten aan het genieten is dat hij op zijn lip moet bijten zich niet volledig over te geven.

Lees ook: Mannen onthullen de grootste misverstanden over de penis