6 plekken waar je beter geen seks kunt hebben

Intiem door Chloe

Om af en toe eens seks te hebben op een plek wat niet in bed of überhaupt jullie huis is, maakt jullie seksleven nou eenmaal wat leuker. De kans om buitenshuis betrapt te worden en een nieuwe omgeving maakt het spannend en daar houden we van. Toch zijn er ook wat plekken die je beter over kunt slaan omdat deze zelfs gevaarlijk kunnen zijn om uit de kleren te gaan.

Lees ook: 6 redenen waarom je in de zomer meer zin hebt in seks

1. Het strand

Met dit lekkere weer gaan jij en je partner vast lekker samen naar het strand. De warme temperaturen, het feit dat jullie er de hele dag ontbloot bijlopen en the heat is on. Hoewel het best romantisch klinkt om op het strand seks te hebben, valt dat aardig tegen. Zand komt namelijk overal. Ja, echt óveral. Vervelend, maar het kan ook voor wondjes en infecties zorgen. Niet ons ding dus.

2. Onder water

Stiekem in de jacuzzi of wanneer je samen in bad zit even een vluggertje? Liever niet. Hoe gek het ook klinkt, het water kan je vagina ook droog maken waardoor het voor wondjes kan zorgen. En als er een plek is waar we daar niet op zitten wachten, dan is het wel in onze flamoes. En ook water met chloor zal het zeker geen goed doen.

3. Op kantoor

Werken jullie samen? Dan is het vast verleidelijk om af en toe even samen de bezemkast in te duiken. Maar als jullie betrapt worden of het komt bij de grote baas te liggen, dan hebben jullie een probleem. Jullie zullen namelijk niet de eerste zijn die op staande voet ontslagen worden na een quicky in de koffiepauze. Als jullie je baan willen behouden, kan je dus beter voor een veiligere optie gaan.

4. In de auto

Wanneer je stilstaat en je handrem erop hebt gezet is er natuurlijk niets mis met een beetje flikflooien in de auto. Maar ben je aan het rijden dan is dit echt een no go. Toch gebeurt het regelmatig. Uit onderzoek bleek namelijk dat zo’n 33% van de mannen en 9% van de vrouwen wel eens een seksuele daad heeft verricht terwijl er werd gereden. En ja, ook penetratie werd genoemd. Levensgevaarlijk, want ze vertelden hierbij ook dat ze vaak te hard reden of zelfs over de weg slingerde. 

5. In het bos

Het bos lijkt de perfecte plek om even stiekem een rustig plekje samen op te zoeken. Genoeg beschutting en wanneer je van de paden afwijkt zal je niemand tegenkomen. Maar in het bos zijn ook veel teken te vinden. Ze houden van warme plekken en dus kruipen ze zo via je been omhoog naar een plek waar je ze zeker niet wilt hebben. Oei! 

6. Op het balkon

Een mooi uitzicht en geen pottenkijkers. Seks op het balkon klinkt leuk, maar kan levensgevaarlijk zijn. Enkele jaren terug zijn er in London op deze manier twee studenten om het leven gekomen. Ooggetuigen hadden gezien dat ze seks hadden op de balustrade en vielen vervolgens zeshoog naar beneden. Een pijnlijke afloop dus.

Beeld: Unsplash

Lees ook: Pas op met buitenseks! Dit is de boete