Seks & relaties / Seks
Seks

Mannen onthullen de grootste misverstanden over de penis - VRIJ-dag

Piemels zijn geweldig, fantastisch en soms best intimiderend (en soms helemaal niet). En als je er zelf geen een hebt, kun je er best weleens nieuwsgierig naar zijn. Want hoe plas je als die stijf is? En wanneer wordt 'ie eigenlijk überhaupt stijf? Daarom helpen we bij deze de grootste misverstanden over penissen voor eens en voor altijd uit de wereld.

Lees ook: O-keeee.... deze voorwerpen kwamen ooit vast te zitten in een anus

1. "Hij wordt echt hard wanneer 'ie daar zelf zin in heeft. En dan vooral op de vreemdste momenten, behalve die ene keer dat je op het punt staat om seks te hebben met een supermooi meisje dat geinteresseerd in je is... Lekker dan."

2. "Blijkbaar denken sommige mensen als ze zin hebben in seks, dat ze mijn penis gewoon kunnen aanraken alsof het een aan-knop is om me geil te maken. Werkt niet zo, helaas."

3. "Ik heb meerdere vrouwen ontmoet die dachten dat er een bot in de penis zit. En dan geen 14-jarig meisje, maar echt volwassen vrouwen.. Jep." 

4. "We krijgen niet alleen een stijve als we seksueel opgewonden zijn. Het gebeurt op de raarste momenten. Het lijkt soms wel alsof hij een eigen leven leidt."

5. "Dat we tijdens het plassen met de nauwkeurigheid van een supersoakerstraal kunnen mikken. Nope, soms komt de straal er letterlijk in tweeën uit. Of superscheef. Kunnen we niks aan doen."

6. "Dat een penis niet kan breken. Kan die wel! Dus rustaaag met dat cowgirl seksstandje."

7. "Ik ken vrouwen die niet wisten dat een penis even bij moet komen na een orgasme, om opnieuw op te laden. Het zit eigenlijk zo: je wil wel, maar hij wil nog niet."

8. "Dat 'ie makkelijk te onderhouden is. Hell no! Scheren is vervelend en doet soms pijn. Ik spendeer minimaal vijf minuten onder de douche om 'm schoon te maken. Om nog maar te zwijgen over hoe oncomfortabel het is als het zweterig wordt daarbeneden..."

9. "Er zijn oneindig veel redenen waarom een man hem niet omhoog kan krijgen: hij is nerveus, hij is ouder of hij is dronken. Als we jong zijn, krijgen we 'm al omhoog door alleen al aan een meisje te denken. Maar zodra we ouder worden en testosteron afneemt wordt het steeds moeilijker om hem omhoog te krijgen en daar te houden.. Het heeft in principe weinig te maken met het meisje zelf."

10. "Dat we van droog en hardhandig aftrekken houden. Nee, houden we niet van." 

Lees ook: Waarom vingeren simpelweg fantastisch is - VRIJ-dag

Bron: Reddit