De 5 beste standjes voor plakkerige zomerse nachten

Intiem door Angel

De zomerse dagen zijn heerlijk als je lekker kan relaxen. ‘s Avonds is het een iets ander verhaal: de dekens zijn plakkerig, jij bent plakkerig en je liefje waarschijnlijk ook. We snappen dat je dan ook de zweterige standjes willen vermijden. En gelukkg zijn er wat opties voor een hete avond, zonder plakkerigheid.

Lees ook: 4 keer spelletjes om jullie nacht spannender te maken

Zomerse standjes

Seks is zelfs in de winter een heet gebeuren, laat staan hoe warm het is in de zomer. Je wilt zo weinig mogelijk zweten, maar toch een lekker avondje hebben. Gelukkig zijn er standjes waar jullie gegarandeerd minder zweten én genieten van elkaar.

1. Lepeltje lepeltje

Lepeltje lepeltje is de perfecte positie voor een lazy mood rond deze tijd van het jaar. Jullie hoeven alleen maar op je zij te liggen, geen gekke kunstjes dus en minimale inspanning.

2. Doggy style

Dit populaire standje is honderd procent geschikt tijdens het warme weer. Je hebt minder lichamelijk contact dan bij andere standjes, zo zweten jullie een stuk minder.

3. Pretzel

Even iets anders dan de usual missionaris. Je ligt op je rug en je kantelt je heupen naar de zijkant. Als je van intimiteit houdt op het gebied van oogcontact, zit je bij deze positie goed: jullie kunnen nog steeds naar elkaar kijken en er is niet veel inspanning voor nodig.

4. Cowgirl

Dit standje kun je elk moment van het jaar doen, dus ook tijdens de plakkerige nachten. Als het je toch iets te zweterig wordt, kunnen jullie daarna een koude douche nemen.

5. Criss cross

Je ligt op je rug terwijl je met je benen gekruist op je partners schouders steunt. Je partner kan bij dit standje ook staan, terwijl jij gewoon kan blijven liggen. Een makkelijk standje, wat sensueel en intens aanvoelt.

Lees ook: 6 redenen waarom je in de zomer meer zin hebt in seks