4 keer spelletjes om jullie nacht spannender te maken

Intiem door Jeanine

Zijn jij en je partner toe aan een steamy night? Iedere relatie kan wel een beetje extra spanning gebruiken. Op seksgebied valt er vaak nog heel wat plezier te beleven! Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy, erotisch spelletje?

Erotische spelletjes

Lees ook: Bij deze 3 standjes is de kans op een penisbreuk het grootst

Sex Roulette Kinky - Erotisch spel - 24 spellen

Sex Roulette Kinky is dé manier om wat spice te geven aan jullie seksleven. 24 kinky uitdagingen om te proberen, dat klinkt goed! Geef een zwier aan de pijl en kijk toe op welk nummer hij stopt. Welke uitdagingen proberen jullie vanavond?

Tease & Please XXXME - FUCKME Erotisch seksstandjes spel

Tease and please, that sounds about right! Met het erotische spel Tease & Please ontdek je allerlei nieuwe standjes. In de doos vind je een set speelkaarten en zes spannende opdrachtkaarten. Daarnaast krijg je er ook een normale penisring, een vibrerende penisring en een setje erotische dobbelstenen bij.

via GIPHY

Erotische Dobbelstenen - Glow in the Dark

Met een simple setje dobbelstenen kun je al heel veel bereiken. Wat dacht je van deze erotische dobbelstenen? Bonus: ze geven ook nog eens licht in het donker. Dat is pas sexy. Met maar liefst 36 opties wordt het gegarandeerd een plezier!

Tease and Please - Truth or Dare - Erotic Party Edition

69 uitdagingen en 69 cheeky vragen, dat belooft wat! Tease and Please Truth or Dare Erotic Party Edition speel je met drie of meer mensen. Perfect als jullie een spannende nacht willen beleven met jullie vrienden erbij. Van goudeerlijke, gedetailleerde antwoorden tot ‘Dare’-kaarten die steeds spicier worden. Hoe ver gaan jullie? 

Beeld: iStock

Lees ook: Eerste hulp bij een droge vagina