Geheimen van een webcamgirl: Samen achter de cam

Intiem door Nanda

Ik was de afgelopen weken veel werkzaam in de seksclub waar ik werk. Eigenlijk alleen maar! Natuurlijk heb ik dan mijn laptop bij. En vaak komt-ie maar wat goed van pas.
 
’s Avonds zat ik aan de bar met een klant, Johan, met wie ik een hele leuke klik heb. Een tijdje terug had ik hem erotisch gemasseerd en sindsdien komt hij regelmatig terug, ook voor de gezelligheid. Dan zit Johan gerust een tijd aan de bar en geniet hij van de heerlijke dranken die we hebben. Hij heeft zelf een eigen onderneming in de horeca en lacht mij regelmatig toe, als ik een biertje voor hem inschenk. “Je leert het steeds beter.” Johan is in de veertig, gescheiden en heeft twee puberende kinderen. Hij is slank, heeft bruin haar, een ringbaardje, praat ABN en is vriendelijk, makkelijk, sociaal, heeft humor en leuke onderwerpen om over te praten. Ik zie hem graag als klant en verwelkom hem oprecht en hartelijk! Seksueel klikt het ook tussen ons. Ik waardeer het erg aan hem dat hij over zijn fantasie praat en ook rekening houdt met hoe ik het vind, of ik het wil en hij is tevens vrouwgericht.  
 

Chit-chat
Een aantal dagen geleden kwam Johan binnen in de club. Soms stuurt hij een sms’je met de vraag of ik aanwezig ben, echter wist ‘ie wel dat ik bij het meubilair hoor en reed blindelings naar mijn werk. Toevallig was ik voor in het pand en toen de bel ging, deed ik open. “Heeee superleuk dat je er bent joh”, en ik gaf hem spontaan en enthousiast als ik ben twee kussen op zijn wang en één op zijn mond. “Gaat alles goed?”
Hij liep met me mee naar de bar en begroette ook het overige personeel en de gasten. “Wat wil je drinken van me?”, vroeg ik hem. 
“Heb jij vanavond bardienst?” 
“Ja en nee, dus ik oefen weer graag op je biertje”, en ik deed inderdaad een poging. Zelf nam ik ook een borreltje en kwam naast ‘m zitten en we proostten op een gezellige avond en al het andere goeds in het leven. Onze gesprekken gaan eigenlijk over alles en er is wederzijdse interesse. We hadden het over internetdaten, opwindende chatsites en webcammen. Hij vertelde dat het hem spannend leek om samen op de kamer te zijn met de laptop erbij en op een chatsite te zitten waar de webcam aan kan. 
 
Slip zonder billen
Ik vond het een té goed idee. Dat bestaat namelijk ook. Johan wist dat ik de laptop bij had en hij ging vast naar de kamer toe. Eenmaal terug op de kamer was hij zichzelf aan het uitkleden. Opeens stond hij in een hele aparte slip. Het was een slip waar de billen uitgeknipt waren. Aan de voorkant was het wel een ‘gewone’ slip. Echter was het zwart met panterprint in een heel fijn stofje. 
 

Ook al vind ik panterslips niets en zeker niet bij heren; ik kon zijn gewaagde en pittige actie waarderen. Daar gaf ik ‘m de complimenten voor en vroeg of hij nog meer van die dingen had, of hij het zelf had gekocht of gekregen, en dat soort dingen. Ik lag in mijn lingerie op bed, zette de laptop aan en vroeg op welke site hij wilde chatten. Hij wilde graag naar zijn ‘favoriete site’ want hij kende daar wat mensen en het leek hem spannend als zij zagen dat hij met mij in een club lag. Ik vroeg ‘m wat zijn bedoeling was; mensen laten zien dat we nu ‘een stelletje’ waren, wilde hij wat actie of in deze positie mensen bekijken met de spanning van de opwindende chat? Johan koos inderdaad voor het laatste. 
 
Fijne boeking
Ik kon me op dat moment even geen ‘fijnere’ boeking voorstellen. Ik vond het heel vertrouwd om met hem achter de laptop te liggen. Zachtjes streek hij met zijn hand over de rondingen van mijn lijf. We gaven elkaar een dikke kus op de mond met de ogen dicht en hij zei zachtjes: “Wat vind ik dit toch fijn; je bent een topmeisje!”
 
De tijd vloog voorbij en we hielden pas op toen de accu van de laptop leeg was. De spanning hing in de lucht en we besloten om wat intiemer met elkaar te worden. Hij komt deze week en volgende week weer. Kijken of we weer kunnen experimenteren met iets en elkaar…

Lees ook de vorige columns van Nanda!


Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.