Top 5: nieuwe seksstandjes

Intiem door Anjali

Op ze.nl hebben we het steeds vaker over seksfeiten, standjes en fetisjen. In dit artikel gaan we het hebben over de top vijf nieuwe seksstandjes.

Nieuwe seksstandjes

De missionaris, doggy-style en lepeltje-lepeltje kennen we allemaal al wel, maar toch zijn er posities waar je nog nooit eerder van gehoord hebt. Misschien ken je deze vijf al wel, maar.... ken je ze nog niet, dan gaat er een wereld voor je open.

1. Het aapje 

Je hebt voor dit seksstandje wat lenigheid nodig, maar deze ervaring zal het zeker waard zijn. De man gaat op zijn rug liggen en trekt zijn benen in de richting van de oren. De vrouw kan nu met de rug naar de man toe zitten, op hem. Op deze manier kan de penis bij de vagina naar binnen gaan. Dit standje werkt ook bij anale seks, want je kunt nog gemakkelijker toegang krijgen tot de anus.

2. De G-Whiz 

Ook voor dit standje zul je wat meer moeite moeten doen. Het heeft namelijk uithoudingsvermogen nodig, samen met een tikkeltje lenigheid. Wel is dit een perfecte manier om samen calorieën te verbranden. De vrouw ligt op haar rug en laat haar benen op de schouders van de man rusten. De man zit op zijn knieën en tilt de billen van de vrouw omhoog, zo kan hij er goed bij. Hierbij bepaalt hij het ritme, en het leukste is dat wanneer je benen omhoog zijn je onbewust je vagina vernauwt, wat zorgt voor een extra plezierend effect. Ook kun je op deze manier oraal bevredigd worden, of kunnen jullie een (voorbind)dildo gebruiken.

3. De worm 

Deze positie is even oefenen, dus zeker voor gevorderden. Maar goed, als je geen gevorderde was zou je waarschijnlijk niet op zoek zijn naar nieuwe standjes. Het standje komt uit de kamasutra, en het is de bedoeling dat jullie er allebei evenveel moeite in steken en elkaars ritme aanvoelen. De man gaat op zijn rug liggen, terwijl de vrouw er met haar buik bovenop ligt, achterstevoren met haar voeten naar zijn gezicht en andersom. Het is dan eerst een beetje zoeken naar de juiste bewegingen, maar als je elkaar eenmaal goed aan kunt voelen, werkt het perfect.

4. De bergbeklimmer

Dit seksstandje is perfect voor onder de douche, je moet er namelijk rechtop voor staan. De vrouw moet ook ergens tegenaan kunnen leunen, zoals een muur. De vrouw leunt dan staand tegen een muur, met één been omhoog. Deze wordt omhoog gehouden door de man. Hierdoor is penetratie erg makkelijk, en nog leuker is het dat je elkaar makkelijk aan kan raken en elkaar kunt zoenen. De douche wordt een stuk meer stomerig met dit standje.

5. De Millenium challenge

Deze is heel simpel. Het enige dat je nodig hebt is een kruk of stoel, afhankelijk van de lengte van je partner. Je gaat er vervolgens op staan en gaat door je knieën, zodat je partner er gemakkelijk bij kan. Dit kan een van je favoriete seksstandjes worden!