Spice it up: 6 interessante plekken om seks te hebben

Intiem door Sanne

Vallen jullie in een routine en wordt de slaapkamer te gewoontjes? Dan wordt het tijd om over andere plekken na te denken. Wat dacht je van deze zes interessante plekken? Proberen waard?
seks interessante plekken

Lees ook: Pas op met buitenseks! Dit is de boete

1. In de achtertuin

Is een plek anders dan jullie eigen huis nog iets te spannend? Zoek het dan dichter bij huis. Wat dacht je van de achtertuin? Zet de ligstoel maar klaar of leg een groot kleedje op het gras en you’re ready to go. Doen jullie het wel zachtjes? Tenzij je wilt dat de hele buurt meegeniet, dat kan natuurlijk ook, maar of zij daar zo blij van worden is nog maar de vraag.

2. In de duinen tussen het duingras

Lekker romantisch rollebollen in de duinen. Dat klinkt als een geweldige droom, maar deze kan gewoon uitkomen. Wees wel een klein beetje voorbereid door een groot kleed mee te nemen. Je wilt geen zand vinden op plekken waar het niet hoort.

3. In het bos

Jullie gaan gewoon naar het bos om te wandelen, althans dat is wat je tegen de buurvrouw hebt gezegd die jullie zijn tegengekomen, yeah right… Halverwege duiken jullie met z’n tweeën een minder belopen pad in en daarna struin je nog eventjes verder door het bos waar duidelijk nooit wordt gelopen. Psst… de kust is nu wel veilig!

4. Op de keukentafel, maar niet die van jullie

Of je nou in een Airbnb zit of op bezoek bent bij je ouders… een vluggertje op de keukentafel is en blijft gewoon heel spannend. En wat dacht je van de blikken die jullie zullen uitwisselen bij het eerste volgende diner aan deze keukentafel? Gegarandeerd een leuk binnenpretje die jullie met z’n tweeën zullen delen.

5. In de auto

Is het tijd om de relatie verder op te spicen, maar houden jullie het wel liever bij een omgeving die jullie kennen? Wat dacht je van de auto? Best bekend, right? Nu nog een mooi rustig plekje waar de auto kan staan. De parkeerplaats van de Jumbo of Albert Heijn is dus geen aanrader. Een lege parkeerplaats of een verlaten industrieterrein is een beter alternatief.

6. In een parkeergarage

Je kunt er wellicht heengaan met de auto, maar zo al wandelend een rustige parkeergarage induiken is ook best spannend. Op de eerste verdieping start het voorspel en wie weet eindig je op de tweede of derde verdieping op de motorkap van iemands anders auto… Let op: vaak hangen er camera’s!

Lees ook: 6 tips voor steamy seks in de auto