Liefde / Intiem
Intiem

Wow! Zoveel dagen besteed je in je leven aan seks


We weten inmiddels, aan de hand van een eerder artikeltje, hoeveel dagen we in ons leven spenderen aan sporten. 180 dagen welgeteld. Whoops! Maar hoe zit het dan met het aantal dagen dat we spenderen aan een potje hot & steamy?
 
Een recent wereldwijd onderzoek van Reebok en consultancy Censuswide nam negen landen onder de loep waarbij 9.000 respondenten werden geëvalueerd over hoe we ons leven doorbrengen. Daar kwamen verrassende antwoorden naar voren kunnen we je vertellen!


Sporten & technologie
Als we het hebben over het gemiddelde aantal dagen in een mensenleven, spreken we van zo’n 25.915 dagen. We weten inmiddels dat we 0,68 procent (180 dagen) van ons leven spenderen aan een goede workout, best wel weinig dus oepsie! Dat is toch een verrassend laag percentage als we kijken naar de hoeveelheid jaloersmakende fit body foto’s op Instagram. Daarnaast spenderen we maar liefst 41 procent van onze kostbare levensdagen aan technologie. En met technologie bedoelen we bijvoorbeeld het scrollen op onze telefoons of werken op computers.

Zitten, socializen & sexy time
Ook kwam uit de studie naar voren dat we 29 procent van ons leven zitten (lazy bastards), 1769 dagen socializen we met mensen die we liefhebben en slechts 0,45 procent besteden we aan seks. Dat zijn slechts 117 dagen op een gemiddelde van 25915 dagen dat we leven. Wowie! Tot slot kwamen er ook nog een aantal interessante statistieken naar voren die varieerden van land tot land, namelijk dat Mexicanen het meest trots zijn op hun lichaam en gemiddeld meer lachen, Russen het meest dansen en Britten het beste zijn in dagdromen. Goed, de conclusie uit dit hele verhaal: leg je telefoon even aan de kant en maak plaats voor een goed potje sexy time om het gemiddelde wat op te krikken!
 
Had jij dit percentage aan zien komen?