Dit kun je maar beter niet doen tijdens het voorspel!

Intiem door Elsemieke

Een paar aardbeien, chocoladesaus of een dotje slagroom en jij bent klaar voor een stomende sessie met je lover. Soms heb je een duwtje in de juiste richting nodig om in de mood te komen, maar je vent kan maar beter zijn vingers gebruiken.
 
Een vrijpartij met je lover is fantastisch, maar de meeste vrouwen zijn niet meteen ready for take-off. Logisch, want van een goed potje voorspel krijgen we het stiekem allemaal gloeiendheet. De stap naar een potje chocoladesaus of een paar klodders slagroom is gauw gemaakt als je uitgekeken bent op alle smaakjes glijmiddel. Misschien moet je dat even heroverwegen, want toetjes op je lichaam blijken helemaal niet zo geschikt te zijn als voorspel als je misschien dacht.
 

Bron
 
Lustopwekkend
Er zijn verschillende manieren om een beetje in de mood te komen voor de horizontale tango en zoet voedsel is daar één van. En dan hebben we het niet over lustopwekkend eten zoals oesters, maar dan denken we aan vloeibare sausjes die je over het lichaam van je lover kunt uitsmeren om hem eens goed te teasen. Chocoladesaus, een bus slagroom, vers fruit, you name it. Helaas zitten er niet alleen maar voordelen aan een potje vrijen met je complete keukenvoorraad.
 
Gisten
Volgens Kathryn Boling van het Amerikaanse Mercy Medical Center zijn suikerrijke snacks totaal niet geschikt om te gebruiken tijdens je voorspel. Als je suiker gebruik als glijmiddel kan dit namelijk zorgen voor infecties down under. Je kunt er zelfs een schimmelinfectie aan je lady parts van krijgen. Die chocoladesaus die je vent liefdevol over je intieme zones strijkt kan namelijk gaan gisten. Nasty! Voortaan houden we het toch maar bij een grote portie glijmiddel of een spannende film.

Gebruik jij weleens etenswaren als voorspel?