Deze fouten zul je nooit meer maken tijdens sexting

Intiem door Anjali

Spannende berichtjes sturen, we hebben het allemaal wel eens gedaan. Wel weten we dat sexting verkeerd kan gaan, dus vermijd deze fouten.

1. Telefoon geopend laten

Deze fout heeft minder te maken met de inhoud, maar speelt zeker mee als je denkt aan de ruimte waarin je je bevindt. Stuur je graag pikante berichten wanneer je in gezelschap bent? Wij weten zeker dat je vrienden, collega's of familieleden niet willen zien wat je stuurt. Neem daarom altijd je telefoon mee als je even naar de wc gaat, of laat 'm in ieder geval vergrendeld achter. Ze moeten sowieso niet zomaar iemands berichten lezen, maar soms gebeurt het dat er verwarring ontstaat over van wie de mobiel is.

2. Saaie sexting

Laten we eerlijk zijn: slecht sexting bestaat ook. Kom er eerst achter wat de persoon aan de andere kant van de lijn leuk vindt. Houdt diegene van communiceren met emoji's? Stuur dan geen lange verhalen. Gaat de ander juist goed op het inbeelden van een scenario? Maak dan een mooi verhaal van de sexting. Als je berichten lijken alsof ze regelrecht uit een informatief boek over hoe baby's geboren worden komen, ben je misschien niet zo goed bezig...

3. Het verkeerde nummer

Dit is écht de grootste fout die je kan maken: het verkeerde nummer sexten! Stel je voor dat dat zorgvuldig samengesteld bericht met eventuele foto's bij een persoon komen die je niet eens kent. Of erger nog: iemand die je wél kent, maar waar het niet voor bedoeld is! Check daarom altijd of het het goede nummer is, en of je het niet naar iemand stuurt die toevallig dezelfde naam heeft.

4. Slechte timing

Het tijdstip van je sext is verstandig. Is de persoon naar wie je het bericht stuurt gestresst, druk of aan het werk? Dan is het misschien niet de beste timing om sexy te doen. Het zou zonde zijn als jouw zorgvuldig samengestelde bericht verloren gaat, omdat de andere persoon geen aandacht heeft of niet in de mood is.

5. Te direct of te subtiel

Niet iedereen is hetzelfde, en iedereen vindt andere dingen leuk op het gebied van sexting. Wat werkt voor de ene persoon, zal voor de andere persoon misschien niet werken. Als je dus net iemand ontmoet hebt en diegene wilt benaderen voor een gezellig avondje Netflix & Chill, kun je maar beter een beetje aanvoelen hoe diegene is. Sommigen vinden het leuk om luid en duidelijk recht voor z'n raap te weten wat jouw seksuele fantasieën zijn, terwijl anderen wat meer opbouw nodig hebben. Zoek uit wat de ontvanger graag ziet, en houd je daaraan.