Seks & relaties / Seks
Seks

In bed met een besneden man: dit is anders

De penis van een man komt in allerlei soorten en maten. Groot of klein, dik en dun, maar ook: besneden of niet besneden. Als je met een besneden man in bed ligt, werkt zijn jongeheer net eventjes iets anders. We praten je bij over seks met een besneden man!

besneden man seks

Lees ook: Aftrekken: met deze tips word jij binnen no time een pro

Besneden penis

We zouden eigenlijk wel een complete bijbel kunnen schrijven, zoveel valt er te vertellen over de jongeheer van de man. Net als bij vulva's, is elke penis weer net even anders. En de grootte, dikte of lengte zegt natuurlijk niet veel over de prestaties die de trotse eigenaar ermee kan leveren. Het zelfde werkt eigenlijk zo bij een man met een besneden penis! Toch zijn er wel wat puntjes waar je rekening mee moet houden. Komt 'ie!

Voorhuid versus besneden penis

Het verschil tussen een onbesneden en besneden penis zit 'm allemaal in de voorhuid. Je weet wel: dat flubberige stukje huid rondom het topje van zijn jongeheer. De voorhuid kan strak om de penis zitten of niet, maar als een penis besneden is, dan wordt dit verschil gemaakt door een medische ingreep. Als een man onbesneden is, zit het stukje voorhuid nog wel over de eikel. Een onbesneden pielemuis is er dus een zonder die voorhuid, deze is dan in het ziekenhuis weggesneden. Dat kan om religieuze redenen zijn, maar ook soms gewoon omdat de man in kwestie dit prettiger vindt. Hygiëne speelt ook vaak een rol. Als hij onbesneden is, kan de man de voorhuid gewoon zo laten als 'ie is wanneer hij een vrouw penetreert. De huid verschuift namelijk vanzelf wanneer de penis stijf wordt. Datzelfde gebeurt wanneer er eventueel een condoom om de penis heen gaat en 'ie de vagina inschuift. 

Wrijving tegen kleding

Bij een besneden penis is de voorhuid dus medisch weggehaald. Maar: is de seks ook anders? Het ligt er wel aan hoe ver hij besneden is. Als er nog een heel klein randje om de onderrand van de eikel zit, merk zowel jij als de man niks van het verschil, dan zit het gevoelige stukje er nog. Als dat allemaal weg is gesneden, dan is de eikel minder gevoelig. Hij raakt immers meer gewend aan wrijving tegen kleding op dagelijkse basis. Dit gebeurt immers de hele dag door. Ook zorgt het stukje voorhuid doorgaans voor extra sensatie. Bij een besneden vent wordt de eikel iets harder en droger omdat ie open en bloot in de boxer hangt.

Minder gevoelig

Zo'n wat droge eikel betekent dus ook: minder gevoelig. Hierdoor kan het langer duren voordat een man klaarkomt. Mannen die geen voorhuidje hebben, vinden het over het algemeen ook wat fijner om sneller heen en weer over de eikel te wrijven tijdens een handjob of wanneer ze zelf masturberen. 

Tips voor seks met besneden penis

1. Gebruik glijmiddel.

Last but not least hebben we nog wat fijne tips voor seks met een besneden man. Als de voorhuid ontbreekt, is het handig als je de penis wat vaker nat maakt. Dat kan gewoon met spuug, maar ook een fijn glijmiddeltje kan helpen.

2. Trek hem af met het kommetje van je hand.

Een andere fijne tip is om een kommetje van je hand te maken, hier wat glijmiddel in te doen en hem zo af te trekken. Je kan ook flink wat glijmiddel in je hand doen en dan in je vuist de penis heen en weer bewegen. Gebruik de ene hand voor de beweging naar boven, de andere voor de beweging naar onderen. Hier komt 'ie gegarandeert snel van klaar.

3. Maak van duim en wijsvinger een ringetje

Mannen die geen voorhuid hebben, vinden het doorgaans fijn als je hen wat sneller aftrekt. Let wel op: dit is niet bij iedereen zo, dus checkt dat eerst bij je lover. Via het rondje in je wijsvinger en duim kan het ook prettig voor hem zijn om hem mee af te trekken. Good luck!

via GIPHY

Lees ook: Zo lang duurt seks gemiddeld bij anderen