Dit vinden vrouwen echt van een vinger in hun kont tijdens seks

Liefde door Redactie Ze.nl

Anale seks is altijd een taboe geweest, met name onder vrouwen. Toch zijn er veel vrouwen die het heerlijk vinden. Het is namelijk een zeer gevoelige plek waar talloze zenuwuiteinden bij elkaar komen. Daarbij kan een vinger in je kont je G-spot van de achterkant stimuleren. Kortom, genoeg reden om eens uit te zoeken wat vrouwen nu écht van een vinger in hun kont vinden tijdens de seks.

“Ik zit nu op een punt dat ik zelfs teleurgesteld ben als mijn partner niets met mijn kont doet. Ik hou ervan als hij rondjes om mijn anus draait met zijn vinger en er licht druk op uitvoert. Gelukkig zijn we allebei heel open-minded en kan hij mijn wensen heel goed lezen. En anders zeg ik het gewoon.”

“Ik hou ervan als hij me anaal vingert, maar wel met één vinger. Twee vingers kan iets te heftig zijn, tenzij we daarna overgaan op anale seks.”

“Ik vind het heerlijk als hij het doet terwijl hij me beft, ik hoef er niet eens om te vragen.”

“Als we doggystyle doen, love it!”

“Op het juiste moment kan het de seks een intense boost geven. Het zorgt ervoor dat alles samenkrampt, waardoor ik zijn penis veel intenser in me voel.”

“Ik vind het ’t lekkerst wanneer ik bovenop zit en mijn partner het doet. Wanneer ik het zelf doe beleef ik er veel minder plezier aan.”

“Ik heb liever een seksspeeltje of een butt plug, dat gaat wat soepeler.”

“Ik vind het lekker als hij rondjes draait met zijn vinger. Het voelt heel anders dan vaginaal vingeren.”

“Er zitten talloze zenuwuiteinden en zelfs de kleinste aanraking kan hemels zijn!”

“Als we seks hebben en ik er lekker in zit, stopt hij soms een natte vinger in mijn kont. Dan zie ik letterlijk sterretjes voor mijn ogen. Mits we het goed opbouwen is het fantastisch.”

Lees ook: Waarom mannen het heerlijk vinden als vrouwen squirten - VRIJ-dag