Liefde
Liefde

Waarom mannen het heerlijk vinden als vrouwen squirten

Wat vinden mannen nou zo opwindend aan een vagina die op sproeistandje Niagara Falls gaat? De beste manier om dat te weten te komen, is natuurlijk om het op de man af te vragen. Dus hier zijn ze: zeven mannen aan het woord over de fascinatie voor squirten...

man squirten

Lees ook: 10 x lesbische seks tips voor een geweldige vrijpartij

Wat is squirten?

Heb je geen flauw benul wat squirten eigenlijk is? Het wordt ook wel vrouwelijke ejaculatie genoemd, dit houdt in dat een vrouw spuitend klaarkomt. Squirten doe je niet zo 1, 2, 3 en het staat daarom op de seksbucketlist van veel vrouwen. Ook veel mannen zijn er fan van...

"Ik houd ervan! Mijn vriendin squirt bijna elke keer als ze klaarkomt. Ze zegt dat het haar een veel intenser orgasme geeft. Het is ook heel voldoenend voor mij om haar zo te kunnen bevredigen. Ik geniet van het gevoel dat ze squirt terwijl ze mij aan het berijden is. Ik heb nooit begrepen waarom sommige mannen het vervelend vinden."

"Het is mij één keer overkomen dat ik een vrouw liet spuiten. Ik vond er nooit wat aan in porno, maar goede genade! Het is de grootste turn on als een chick daadwerkelijk óp je klaarkomt."

Lees ook: 3 tekenen dat jouw partner écht stapelgek op jou is

"Super fucking heet! Ik erger me aan mannen die het goor vinden. Als seks niet af en toe vies is, doe je het niet goed!"

"Het is superheet. Het is gewoon een bevestiging dat je haar goed hebt laten klaarkomen. De vrouwen die ik heb laten squirten schokken ook met hun lichaam, wat ook een turn on is. 

"Het overkwam een vrouw die ik regelmatig zag. Ze noemde het 'het incident', want ze schaamde zich ervoor. Ik vond het juist wel opwindend!" 

"Ik was acht maanden geleden een meisje aan het daten. De relatie was nieuw en we waren aan het praten over seks. Ik vertelde haar dat ik squirten wat vreemd vond en dat ik dacht dat het eigenlijk urine was. Daarna hadden we seks en ze squirte nog geen tien minuten later. Eerst vond ik het raar, maar toen het gebeurde vond ik het geweldig. En het is zeker geen urine!"

"Mijn vriendin en ik hadden in drie weken niet meer gedaan dan zoenen. Op een zondag hadden we eindelijk de kans om alleen te zijn en het was fantastisch. We deden het twee uur lang. We probeerden veel nieuwe dingen, waaronder onze eerste echte dirty talk. We werden er allebei enorm opgewonden van. Aan het einde squirte ze voor het eerst. Het was zó sexy."

Lees ook: Seks zorgt ervoor dat je vagina uitrekt: waar of niet waar?