Op zoek naar een sexy avontuurtje? 15 spannende plekken voor jou en je partner

Intiem door Jennifer

Soms heb je gewoon zin om eventjes uit de comfort zone te gaan. Het is eng, maar ook heel leuk! Vooral als het gaat om seks hebben op andere plekken dan jullie bed. Een nieuwe plek zorgt misschien wel voor extra opwinding. Op een van deze spannende plekken zullen jullie sowieso zweten (van de spanning).

Lees ook: Meer spanning in bed? 7 spicy ideetjes

1. Op een bootje

Een boottochtje met je lover is altijd romantisch. Vooral als jullie echt helemaal alleen zijn; met z’n tweetjes. In dat geval kun je vast ook ergens midden op het water even intiem worden. *wink*

2. Bovenop de wasmachine

Zorg wel dat de wasmachine aan staat. Dan voelen jullie nog meer trillingen en komen jullie nóg sneller naar het hoogtepunt.

3. Onder een parasol op het strand

Seks op het strand vindt niet iedereen even fijn. Al is het natuurlijk wel heel spannend. Zorg dan wel voor een extra grote parasol en genoeg handdoeken en strandmatten. Misschien houdt dat het zand wat weg.

4. Onder een voetbaltribune

Je hebt vast weleens in oude high school films gezien, hoe studenten met elkaar zoenen of vrijen onder een voetbaltribune. Dat kunnen jullie ook! Er is vast wel ergens een voetbalclub, waar je even heen kan. Of gewoon stiekem wegvluchten tijdens die ene saaie voetbalwedstrijd.

5. Op het aanrecht

Het is dan waarschijnlijk wel gewoon in jullie eigen huis, toch kan seks op het aanrecht spannend zijn. Het is een andere plek dan jullie bed. Uit je comfortzone gaan is altijd spannend. Daarbij komen jullie wel in andere houdingen terecht. Misschien leren jullie elkaars lichaam nog beter kennen. Oeh...

6. Op de bank van je beste vriend(in)

Jullie zijn vast weleens samen op visite bij een gezamenlijke vriend(in). Grijp dan eens jullie kans, wanneer die vriend(in) even weg is om bier te kopen. Een vluggertje kan nooit kwaad!

7. In een tent op de camping

Misschien ga je dit jaar samen met je liefje kamperen op een festival of ergens anders. Als jullie in een tent kunnen slapen, kun je daar ook andere, stoute dingen doen. Zorg er wel voor dat er geen zaklampen of andere verlichting aanstaat.

8. In het reuzenrad

Een ritje in het reuzenrad duurt soms bijna tien minuten. Lang genoeg voor een snelle wip! Grote kans dat mensen in de andere bakjes alleen maar oog hebben voor het uitzicht.

9. In een fotohokje

Dit is misschien een beetje cliché, maar het is wel een spannende plek voor seks. Pas wel op dat jullie niet per ongeluk foto’s maken van het moment suprême.

10. In de lift van een hoge toren

Seks in een lift is natuurlijk heel spannend. Stel dat de deur ineens opengaat. Check dus even goed wanneer het heel rustig is in een gebouw en kies er ook één met genoeg verdiepingen. Dan hebben jullie extra veel sexy time!

11. Onderaan een waterval

Niet alleen is seks onderaan een waterval spannend, ook is het heel romantisch. Vooral als het ergens op een mooie plek in het buitenland is, waar jullie (hopelijk) alleen maar omringd zijn door natuur.

12. Op een picknickkleed

Hebben jullie een picknick ergens in het midden van een bos? Top! Vooral na een romantische picknick in de zon, met een wijntje (of zes), zullen jullie wel in de mood zijn voor een vrijpartij. Nou, why not? Het kleed ligt al klaar.

13. ’s Nachts onder de sterrenhemel

Een echt mooie sterrenhemel zie je sowieso niet snel midden in de stad. Daarvoor moet je wel naar een plek in de middle of nowhere, in ieder geval een of andere grote weide. De perfecte plek voor een romantische picknick onder de sterren én spannende seks.

14. Tussen de boekenkasten in een bibliotheek

Sommige bibliotheken zijn zo groot, dat je er haast kunt verdwalen. Zo kun je hier ook verdwalen met je geliefde. Om vervolgens samen stiekem tussen de boekenkasten even een bouquetroman na te spelen. Houd het wel stil, hè?

15. Op de achterste rij in de bioscoop

Dit is wel echt héél gedurfd, maar misschien zijn jij en je lover overal voor in. Zo ook voor een potje seks op de achterste rij in de bioscoop. Stel jullie zelf eens voor in het donker, niemand die jullie ziet, toch? Zolang jullie het een beetje stil houden. Of je moet precies op het juiste moment komen, als iedereen zich helemaal rot schrikt tijdens een spannende scène. Aaah!

Lees ook: 15 vrouwen vertellen over de meest dirty plek waar zij seks hebben gehad