5 kinky spelletjes die jouw seksleven wat meer spice geven

Liefde door Annelot

Ben je wel toe aan wat meer spice in de slaapkamer? Ga samen een spel spelen. Dit is een leuke manier om te ontspannen en jezelf te laten gaan. Deze spelletjes geven jouw seksleven sowieso een boost.

1. Strip-pong

Gebruik de eettafel en zet zes plastic bekers aan elke kant ervan, in de vorm van een driehoek. Pak een paar pingpongballetjes en jullie kunnen beginnen! Ga allebei aan één kant staan en probeer om de beurt een balletje in één van de bekers te gooien. Als dat lukt moet de ander een kledingstuk uittrekken. Degene die in alle zes bekers een balletje heeft, mag om een seksuele gunst van de ander vragen. Have fun!

2. Dare of Dare

Speel Truth or Dare, maar dan met zo min mogelijkk Truth. Je kunt het zo stout maken als je zelf wilt. De opdrachten kunnen bijvoorbeeld dingen zijn als: 'fluister 20 minuten lang sexy dingen in mijn oor' of 'kus me zonder dat je handen mijn lichaam mogen aanraken'. Het is aan jou om te bepalen wanneer hij of zij jou mag uitdagen…

3. Sexy winkeltherapie

Ga samen naar een sexshop en vraag je partner iets uit te zoeken wat hij of zij jou graag wil zien dragen. Je partner mag niets aan je vragen en moet binnen een bepaald budget blijven. Zorg dat het een verrassing blijft totdat jullie thuis zijn. Wedden dat zijn/haar mond openvalt als je lief jou in het sexy pakje ziet binnenkomen?

4. Grabbelen

Bedenk allebei een paar seksuele handelingen die jullie altijd al wilden proberen. Schrijf ze op een briefje en meng ze door elkaar in een schaal of doos. Nu ga je ze een voor een uitproberen. Het is wel de bedoeling dat je de fantasie van de ander respecteert en in ieder geval even probeert.

5. Seksslaaf

Dit spel is niet geschikt voor elke relatie, maar kan veel genot opleveren. Het gaat om de totale dominantie van de een en de totale overgave van de ander. De seksslaaf doet alles wat de ander wil. Maak wel duidelijke afspraken van te voren!

Lees ook: Onderzoek: dit is het belangrijkste om met je partner gemeen te hebben