Iets teveel gegeten? Dit zijn de beste seksstandjes voor een volle maag

Liefde door Redactie Ze.nl

Een ideale avond met je geliefde begint met een driegangendiner verorberen (liefde gaat immers door de maag). Als grande dessert staat er natuurlijk een wilde nacht op het menu, maar zodra je bovenop elkaar klimt komt je carpaccio-pasta carbonara-tiramisu er in omgekeerde volgorde weer uit. Laat je foodbaby de geiligheid niet drukken. Wring jezelf in de juiste bochten om toch een partijtje te kunnen vrijen, zonder dat je avondeten straks bij de ander op de borst belandt.

seksstandjes

Lees ook: Zo worden de 5 populairste seksstandjes nóg lekkerder

Handen uit de mouwen

Een plezierig potje seksen kan ook bestaan uit enkel wat duw en trek-werk. Ga zij aan zij liggen voor een sessie gesynchroniseerd handarbeid. Terwijl jij de ander met je hand bevredigd, krijg je dezelfde behandeling terug. Wie weet dat er meer volgt als het eten is gezakt.

De betere hand 

Is het bewegen van je hand ook too much voor jouw opgeblazen status? Ga voor minimale inspanning en maximaal genot voor beiden door het nachtkastje in te duiken. Vis hier twee seksspeeltjes uit en laat die het zware werk doen. Een beetje glijmiddel om de boel te smeren kan ook geen kwaad.

via GIPHY

Natafelen

Als je dan toch nog bij de keukentafel hangt... Duw wat borden en pannen opzij en plant je billen op de rand. Leun achterover, steun op je ellebogen en klem je benen om je partner heen voor extra grip. Kantel je bekken voor meer stimulatie op je clit.

Lepelen 

Wil je wél all the way gaan, dan is spoonen de ideale positie voor geslachtsverkeer als je een volle maag hebt. Als heterovrouw ben je natuurlijk de kleine lepel, als lesbienne kun je kiezen of je voor de grote of kleine spoon gaat. Gebruik hier eventueel ook een sextoy bij voor meer (en gemakkelijk) genot. Na je happy ending kun je in dezelfde positie in slaap vallen. Lief! 

via GIPHY

Lees ook: Robin is SM-meesteres: 'Ik ransel mannen af en verdien er mijn geld mee'