Dit seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Liefde door Redactie Ze.nl

De status van je seksleven is niet het enige dat in de sterren geschreven staat. Blijkbaar hangt het ook van je sterrenbeeld af in welk standje je jezelf het beste kunt positioneren voor een fantastisch orgasme. En, klopt het?

Waterman - 21 januari t/m 18 februari

Plezier staat voor jou op nummer één tijdens de seks. Het liefst haal je er dan ook een seksspeeltje bij. Jouw ideale seksstandje is op je rug, vanaf die plek kun je je nieuwste aanwinsten uitproberen terwijl je partner toekijkt.

Vissen - 19 februari t/m 20 maart

Jij bent een pro in het lezen van lichaamstaal en niets ontgaat jou. Waarschijnlijk ben je het meest romantisch ingesteld van alle sterrenbeelden. Lepeltje-lepeltje is dan ook jouw lievelingsstandje. Voor een beetje rollenspel ben jij trouwens ook wel te paaien.

Ram - 21 maart t/m 20 april

Jij hebt de touwtjes graag in handen en stevent heel doelbewust op dat orgasme af. Het liefst zit je dan ook bovenop. Om het iets spannender te maken ga je voor de reverse cowgirl. Zo heeft hij perfect uitzicht op jouw bilpartij.

Stier - 21 april t/m 21 mei

Voor jou is intiem contact heel belangrijk, Stier. Al die gekke standjes hoeven voor jou niet zo nodig. Missionaris is dan ook jouw favo standje. Zo kun je hem blijven aankijken en zoenen.

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Jij wisselt het liefst elke twee minuten van standje en van seksspeeltjes ben je ook niet vies. Hoe wilder, hoe beter! Staand seks hebben is voor een Tweelingen perfect. Zo kun je makkelijk van standje wisselen en hem alle hoeken en gaten van de kamer laten zien.

Kreeft - 22 juni t/m 21 juli

Als zorgzaam typetje vind je het belangrijk dat jouw bedpartner het naar de zin heeft. Het liefst zit jij dan ook bovenop. Zo kun je goed zien wat hij lekker vindt en daar op inspelen.

Leeuw - 22 juli t/m 22 augustus

Jij bent een natuurlijke verleidster en houdt ervan om je skills in bed te laten zien. Hoewel je niet egoïstisch bent, wil je tussen de lakens wel graag als een prinses behandeld worden. Doggy style past het beste bij jouw sterrenbeeld, omdat hij jou zo goed kan bekijken. Het liefst zit je ook nog voor een spiegel zodat je goed zicht hebt op het hele gebeuren.

Maagd - 23 augustus t/m 23 september

Jij bent direct en efficiënt. Het liefst wil je dat hij vertelt wat je wel en niet moet doen. Gekke standjes zijn niet helemaal jouw ding, maar je wilt het best proberen. Face-to-face staand, past het best bij jou. Het liefst onder de douche.

Weegschaal - 24 september t/m 23 oktober

De sterren suggereren dat jij samenwerking belangrijk vindt. Tijdens de seks moet het werk dan ook eerlijk verdeeld worden. De Schaar is jouw go-to seksstandje, omdat geen van beide dominant of passief is.

Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november

Jij komt misschien over als iemand die het liefst alleen is, in bed ben je extreem gepassioneerd. Je weet wat je wilt en stopt niet totdat je het hebt bereikt. Je bent eigenlijk tevreden met elk standje, maar het mag wel een beetje kinky. Wedden dat je een hele verzameling blinddoeken en handboeien in je nachtkastje hebt liggen?

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

In bed ben jij lekker spontaan en varieer je erop los. Je hebt elke standje uit het kamasutraboek inmiddels wel geprobeerd en van seks in de buitenlucht ben je niet vies. Het liefst doe je de staande doggy style.

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

De Steenbok is een beetje terughoudend, maar als je je eenmaal veilig voelt, ga je los. Je staat voor veel dingen open, maar plat op je buik doe je het het liefst. Hij mag van jou de controle nemen.

Lees ook: Met dit sterrenbeeld kun je beter niét daten volgens jouw sterrenbeeld

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl