11 bizarre seksspeeltjes

Liefde door Fleur
Zin in wat meer pret in bed? Dan grijp je misschien eens naar je trilei of je tarzan. Beetje trillen, beetje gillen, klaar. Maar sommige mensen pakken echt uit en hebben aan een dildo niet genoeg. 11 bizarre seksspeeltjes.


We trappen af met een bekend voorwerp: de eendenbek. Menig vrouw heeft er al eens mee te maken gehad en hoewel zo'n onderzoek met dit apparaat niet vreselijk hoeft te zijn, zeggen we toch: liever niet eh, elke dag. En dus dachten de makers van dit speeltje: wowzers, dit attribuut is zo populair, laten we dan ook maar een kontversie maken. Want ja: dit is een eendenbek voor de anus, Anal Speculum genaamd. Effe opschroeven en je kunt 'm als kijkdoos gebruiken.

Wauw, wat is dit?!?! Scheur de zak open en steek je piemel erin? Besmeer je Jodokus ermee en zwaai daar vervolgens wat mee in het rond? Krijg je dit als je deelneemt aan de Penis Color Run? Is het een bloedtransfusie voor tijdens de seks? (Waarom zou je die nodig hebben, maar goed.) Niks van dit al. De Artificial Hymen is een kunstmatig maagdenvlies voor als je je ontmaagding zogenaamd over wilt doen. En sinds we dat weten, slikken we driemaaldaags twee anti-braaktabletten.

Je vriend is niet zo'n ster met zijn lap leer tussen je benen? Wel, niet gevreesd! Dit radje met tongen eraan weet van geen ophouden. Wel effe goed installeren voor je eraan begint, voor The Sqweel pijnlijke klapjes tegen je dijbeen geeft.

Voor mannen die zich afvragen waarom haar vajayjay nou zo hoog moet zitten: vanaf nu kun je een beetje zakken. Het is namelijk heel normaal om je tampeloeris in een zweetkak, in sekscity The Pussy Foot, te steken. 


We hebben goed en we hebben slecht nieuws. Het goede nieuws is: je vriend hoeft voortaan nooit meer in je jetsers te knijpen. Het slechte nieuws: je vriend heeft met deze bh's zijn eigen prammen, waarmee-ie zich voortaan uren in de badkamer kan opsluiten. Sterkte.

Na het zien van deze afbeelding zat de halve redactie bij de Arboarts. We weten niet wat het is. Iets met dat je je ragebol kunt laten ragebollen en je tanden kunt laten masseren met een pleeborstel. Anyhow, zeker is dat je gewoon vernederd wordt als je dit draagt. En als je ermee naar bed moet. Daarom heet dit 'iets' de Humiliator Gag System.

Toettoet! Maak plaats voor de snuggie uit seksland: de Hooded Spandex Full Body Binder Sack. Het idee? Je doet hem aan, trekt 'm stevig dicht en je gaat zitten. Nou doei!

Als je wel iets van sexy, maar niet zichtbaar wilt zijn, kun je je altijd nog in twee lagen latex wikkelen met het Latex Vac Bed. Het is wel de bedoeling dat je je mond vrijhoudt, want anders is het vrij snel afgelopen met je, maar als je daar goed op let, kun je... nog steeds niet heel veel.

Leuk voor het thema Out of this World: bespring een alien! Het kan met de Area 51 Love Doll! Ze is paars, kijkt te allen tijde vreemd uit haar ogen en heeft drie tieten. Tip voor als je als man met E.T. naar de slaapkamer vertrekt: let even niet op die twaalfvingerige darm aan haar armen. Als je dat doet, kun je ongestoord spacen.
 


Het kan verkeren: je moet een was draaien, maar hebt ook enorme zin in een sensuele rodeo ride. Komt dat effe goed uit: er is nu een wasmachine uitgevonden, de Orgasmatron, waarop je lachend de was kunt doen. Je mikt je lederhose erin, zet de wasmachine aan en neemt plaats op het zadel bovenop. En dan? Zorgen dat je tijdens je wasbeurt niet naar beneden flikkert. 
 

Vind je het een beetje raar om tijdens je theedoekenwas op je wasmachine te gaan zitten? Misschien is dit trillende zadel voor op je stationsfietsje wel een idee. Met de Happy Ride Vibrating Bicycle Seat is een tocht naar je werk nog nooit zo leuk geweest. Je zet 't zadel aan, jij gaat zitten en al trillend bereik je de plek van bestemming. Tenzij je zo afgeleid wordt dat je bij de auto voor je naar binnen fietst. Maar hé, het is voor een goed doel.

Welk seksspeeltje vind jij het meest bizar?
Bron beeld: 1, 2, 3, 4, 5, 6 & 7