Zo kom je van een zuigzoen af

Liefde door Anniek
Je hebt lekker met je lover liggen vozen, maar als je in de spiegel kijkt, zie je dat er zich een grote, beurse plek vormt in je nek. Shit, een zuigzoen! Geen paniek, met deze trucjes ben je in no time verlost van die zuigzoen.
 
Voor zoenen en vrijen mag je ons altijd wakker maken, maar soms kan al dat gesabbel en gezuig een nare consequentie hebben: een zuigzoen. Je probeert het weg te wrijven, maar tevergeefs. Die zuigzoen zit op je nek en heeft de eerstkomende paar dagen nog geen plannen om te verdwijnen. Maar no worries: met deze tips is die liefdesafdruk zó weg!
 
Bron
 
Gaan met die banaan
Bananen zijn lekker, gezond én ook heel goed tegen zuigzoenen. Wrijf de binnenkant van de schil van een banaan over je zuigzoen om hem kleiner te maken. Banaan werkt namelijk verkoelend, dus als je de schil 10 tot 30 minuten op de zuigzoen legt, wordt hij zichtbaar kleiner en lichter.
 
Lepeltje-lepeltje
Leg een lepel acht tot tien minuten in de koelkast en wrijf er daarna zachtjes mee over de zuigzoen. Door de kou stroomt er minder bloed naar de oppervlakte en neemt de zwelling iets af. Als je de techniek met de koude lepel een paar keer per dag toepast, zal de zuigzoen sneller verdwijnen.
 
Aloë vera
Smeer een beetje aloë vera crème op je zuigzoen en laat het er tien minuten opzitten. Aloë vera kalmeert de huid, wat heel goed helpt als je zuigzoen pijn doet.


 
Tandenborstel
Gebruik voor dit trucje een tandenborstel met zachte haartjes. Masseer zachtjes het gebied van de zuigzoen om de bloedcirculatie te verbeteren. Zorg dat je verschillende kanten op masseert om het bloed gelijkmatig te verdelen. Afhankelijk van hoe heftig je zuigzoen is, zal dit je zeker helpen om binnen een paar dagen vlekvrij te zijn!
 
Warmte
Een bron van warmte op je zuigzoen helpt bij het stimuleren van de bloedcirculatie. Door de warmte wordt het oude bloed afgevoerd en komt er nieuw bloed voor in de plaats. Je hoeft hiervoor niet eens een speciaal kompres te kopen, je kunt gewoon een washandje onder een hete kraan houden. Enorm simpel!
 
Kun jij deze tips wel gebruiken?