Seks & relaties
Seks & relaties

Ah! Kruidvat verkoopt nu een Satisfyer adventskalender

De blaadjes vallen van de bomen en de pepernoten liggen weer in de snoeplade. Voor je het weet tellen we weer af tot kerst! En dat kun je natuurlijk doen in stijl met een adventskalender. Wil je het aankomende kerstfeest extra vrolijk maken, tel de dagen dan af met de Satisfyer adventskalender.

satisfyer

Lees ook: Kristy kreeg een voetmassage én orgasme: ‘Ik ging stilletjes uit mijn dak’

Satisfyer adventskalender

Na een rottig anderhalf jaar kunnen we wel wat genot gebruiken. Trakteer jezelf daarom op een goddelijke adventskalender van Satisfyer. Je kent het merk vast van de ongekend populaire Pro 2. Deze roze kanjer zit sowieso in de adventskalender, samen met nog meer lekkere goodies... Wil je niet weten welke, scroll dan niet verder. Hier koop je de Satisyer adventskalender.

satisfyer

Wat zit er in de Satisfyer Adventkalender?

Achter elk deurtje van deze kalender zit een verrassing. Om een tipje van de sluier op te lichten, zetten we een aantal voor je op een rij. Zo vind je in deze Satisfyer Adventkalender:

  • een Satisfyer Pro 2 stimulator met 10 afwisselende vibratieritmes en 11 drukintensiteiten. De afzonderlijk regelbare motoren zorgen voor individueel plezier. Geniet van ultieme orgasmes door contactloze clitorisstimulatie.
  • een Satisfyer Masturbator Egg Bubble voor mannen. Deze is extreem rekbaar voor maximaal genot. De opwindende structuur zorgt voor plezierige stimulatie.
  • een Penthouse Wild Virus Bodystocking met wow-effect.
  • massageolie voor erotische massages. En dankzij de voedende ingrediënten voelt je huid daarna ook nog eens zijdezacht aan!
  • een orgasmegel op waterbasis waarmee je voor lange tijd glad blijft. De gel is geschikt voor alle condooms en seksspeeltjes en zorgt dankzij de stimulerende ingrediënten voor intensievere orgasmes.
  • Anal Relax Fluid voor gebruik van seksspeeltjes. De fluïde is licht verdovend voor ontspannen anaal plezier.

Wat er achter de andere deurtjes zit, is nog geheim. Maar één ding is zeker, deze kerstperiode wordt heet!

Lees ook: Hoe het woord ‘coconut’ helpt aan een beter orgasme