Seks & relaties / Seks
Seks

Hoe het woord ‘coconut’ helpt aan een beter orgasme

Sommige vrouwen zitten het liefst on top tijdens de seks, maar anderen blijven toch liever in de bottom positie. Misschien voelt het wat awkward voor je om on top te zijn en ben je bang dat je het niet goed doet? Geen zorgen, cowgirl! Het enige wat je moet doen is minder nadenken. Je mag alleen denken aan het woord coconut.

cowgirl seks standje

Lees ook: Zo word jij een pro in cowgirl

Cowgirl standje

Zodra je jezelf bovenop je lover hebt gezet, ga je met je heupen het woord ‘coconut’ spellen. Dit klinkt heel gek, maar de voordelen zijn groot voor jullie allebei! Je schuift niet alleen gedachten weg als ‘ik weet niet wat ik moet doen’, maar brengt jullie ook allebei naar een beter orgasme. Elk lichaam verschilt natuurlijk en misschien werkt het niet bij iedereen, maar niet geschoten is altijd mis.

Coconut trend

De coconut trend ging ooit viraal op Twitter als grap, maar kan volgens seksuoloog Carol Queen een blijvertje zijn. Hoe meer je beweegt on top, hoe makkelijker je jou en je lief een orgasme bezorgt. Hips don’t lie! En jullie kunnen ook verder experimenteren met andere woorden. Carol: “Elk vrij lange woord zal gepaard gaan met veel heupbewegingen, richtingsveranderingen, ronde en op-en-neerbewegingen.” Wat dacht je van hottentottententententoonstelling?

Lees ook: Binnen no-time een orgasme? Het CAT-standje gaat je daarbij helpen