Seks & relaties / Seks
Seks

Zo word jij een pro in cowgirl

De een blijft het liefst bij missionaris, de ander varieert liever in seksstandjes. Cowgirl kan heel lekker zijn, maar het is nog best lastig om in die positie te komen. Wil jij je lover berijden, maar kun je nog wel wat oefening gebruiken? Dan kunnen deze tips wel eens helpen.

Cowgirl seks

Lees ook: De 5 beste standjes voor plakkerige zomerse nachten

Win-win voor allebei

Van standjes wisselen kan een seksbeurt extra steamy maken. Met de cowgirl positie kun jij een heftiger orgasme krijgen, terwijl de penis van de man beter wordt gestimuleerd. Een win-win voor allebei dus.

Hoe dan?

Boven iemand hangen en je op zijn penis laten zakken is easier said than done als je niet weet wat je moet doen. Gelukkig valt het eigenlijk allemaal wel mee – je moet het vooral durven en even je draai vinden. Hang niet boven je bedpartner, maar ga eerst met één been aan elke kant zitten. Zet je handen achter je neer, op zijn dijen. Zo heb je extra grip en zit je direct in de goede positie. Laat je lover zijn penis vasthouden zodat jij kunt zakken. Zit ‘ie er eenmaal in, dan is het een kwestie van op-en-neer bewegen of je heupen draaien. Probeer het eens uit en kijk wat jullie lekker vinden, dan word je vanzelf een pro in cowgirl.

Beeld: iStock

Lees ook:Vagina op slot: wat te doen bij vaginisme?