De meest onplezierige seksposities - deel 2

Intiem door Kimberly
Je hebt seksstandjes, en je hebt seksstandjes. We geloven best dat je met een vleugje experimenteren plezier tussen de lakens beleeft, maar deze seksposities gaan onze pet te boven. Serieus, hóe dan?!
 
Sommige standjes zijn van het kaliber ‘leuk bedacht, slecht uitgevoerd’. Een aantal daarvan zagen we al in deel 1, en deel 2 breidt het nog een stukkie meer uit. Je zult je wederom regelmatig afvragen hóe het – in vredesnaam – mogelijk is om in een standje terecht komen waarbij je rechterteen je linkerschouderblad toucheert?! Zulke ingewikkelde posities zullen vast ergens goed voor zijn, maar toch denken wij dat je van deze standjes meer spierpijn krijgt dan bovennatuurlijk genot. Stoom je klaar voor flink wat erotisch lenigheidswerk en een hoog huh?!-gehalte. 

The Bridge 

We trappen af met een stand der standen. Want wie dit standje in zijn seksgeschiedenis heeft staan, heeft toch wel écht een topatleet aan de haak geslagen. 
Hoe werkt het? Voor dit standje is een warming upje voor de man een vereiste. Want terwijl hij zijn lichaam kronkelt in een bruggetje, neem jij een aanloopje en jump je op zijn joystick. Eenmaal zittende kan het feest beginnen! Wie het ritme bepaalt, is voor ons nog niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk is het te vergelijken met een heftig rondje rodeo riding. Jippiejajee! 
Maar hóe dan? Jup, vriendlief riskeert overduidelijk een driedubbele hernia en hij zal lekker rood aanlopen met al dat bloed dat naar zijn hoofd stijgt. En stel, stél, hij is met zijn 1 meter 85 groter dan jij (lees: bungelgevaar), hoe kun je dan nog in hémelsnaam weerstand geven? Nee, dit standje gaat ons een brug te ver. 

The Squat Balance

Seks én squats. Bam! Twee vliegen in één klap... 
Hoe werkt het? ... want terwijl de vrouw zich hurkt op een stoel/tafel/bed, staat de man achter haar en ondersteunt haar door zijn handen onder haar billen te leggen. Zij leunt vervolgens tegen zijn borst en kan zich eventueel vasthouden aan zijn armen. Met dit seksstandje zijn een stel killerlegs gegarandeerd, worden je billen bootylicious en krijg je een flinke conditieboost. We like! 
Maar hóe dan? Maar wat we iets minder liken, is het feit dat je volledig aan het lot van je vriend bent overgelaten! Behalve dat, is een kwartiertje squats in de sportschool al killing, en in combinatie met een vrijpartij is het daarom wat we noemen een extreme work-out. En, even heel eerlijk, wie houdt dit langer vol dan vijf minuten?! Ehm, wij skippen even. 

The Propeller

Potverdikkie, je zou toch bijna denken dat-ie in slappe toestand moet zijn wil-ie dit bereiken? 
Hoe werkt het? De vrouw ligt op haar rug met haar benen ietsiepietsie gespreid en de man ligt - in tegengestelde richting - bovenop. Eenmaal zijn entrance gehad, is het de bedoeling dat hij cirkelvormige bewegingen maakt met zijn heupen. 
Maar hóe dan? Deze positie vergt veel flexibiliteit van de mannelijke toverstok. Want serieus  – hóe?! Voor ons daarentegen is dit wel een relaxte stand: lekker liggen en geen reet uitvoeren. Oh en over ehh.. reet gesproken, er is wel sprake van een soort eh... inkijk, zullen we maar zeggen. Terwijl hij lekker loopt te 'roeren', heb jij alle mogelijkheid om zijn intieme delen uitvoerig te bestuderen. Hmm, wat ons betreft is de intimiteit ver te zoeken.
 
The Balancing Act

Dit seksstandje brengt je tot een hoger niveau. Letterlijk. Want terwijl jij als het ware boven de grond zweeft moet je ook nog eens over een uitmuntend evenwichtsorgaan beschikken.  
Hoe werkt het? Voor degenen bij wie het kwartje nog niet gevallen is: het is de bedoeling dat je op zijn tampeloeres balanceert. Hij gaat met zijn benen gespreid op zijn rug liggen en jij gaat - met opgetrokken benen - tussen zijn dijen zitten. Het is aan de man om het ritme te leiden en aan de vrouw de taak om eventuele manuele handelingen te verrichten. 
Maar hóe dan? Wij kunnen ons enigszins voorstellen dat als je met je volle gewicht op zijn leuter en omstreken stort, hij ietwat pijn ervaart. Bovendien is dat balanceren op zich al een kwestie, maar wordt het er niet bepaald gemakkelijker op als je dan ook nog herhaaldelijke stoten krijgt...

The Lustful Leg

Wederom is een dosis flexibiliteit een vereiste. Want come on: je moet verrekte lenig zijn wil je kaarsrecht (!) je been in zijn nek weten te leggen. Weet je dit toch te bereiken? Dan is de verzuring (trillen to the max) nader bij dan het genot. 
Hoe werkt het? Jullie staan recht tegenover elkaar en na een aantal rek- en strekoefeningen leg je jouw been in zijn nek. Met een beetje gewiebel en gehups kan zijn pieliewielie jouw liefdesgrotje (?) intreden, en is het de bedoeling dat hij met zijn heupen golvende bewegingen maakt. 
Maar hóe dan? Wij vragen ons af of je evenwichtsorgaan dit kan handelen en of je niet binnen no time aan hinkelseks (zie dit even voor je) doet. En aangezien de man in de meeste gevallen toch een stukkie groter is dan de vrouw zijn wij van mening dat de meeste vrouwen – móchten ze hun been al recht weten te krijgen – niet verder zullen reiken dan zijn rechtertepel. Charming!  

The Stair Master

Bij sommigen is de nood hoog. Soms zó hoog dat de slaapkamer niet haalbaar is. En wat doe je dan? Juist! The Stair Master, oftewel: rampetampen op de trap. 
Hoe werkt het? De vrouw knielt op een traptrede en kan – om haar evenwicht te bewaren – de trapleuning of een wat hogere traptreden vastpakken. Manlief gaat achter haar staan en ook hij knielt een beetje. Voor wat extra houvast kan-ie de heupen van de vrouw vastpakken. Een lookalike van de doggy style dus, maar dan de eh… vergrotende trap.  
Maar hóe dan? Ach, op zich is-ie best te doen, maar een stel blauwe benen en hevige kramp in de tenen kan niet worden voorkomen. Daarbij wordt er veel geëist van de rug van zowel de man als de vrouw. Dus, hoe comfy is deze positie eigenlijk? Wij geven toch de voorkeur aan een lekker zacht matrasje.
 
The Y Curve

The Y Curve? Nope, ons doet-ie denken aan de Titanic-move, een raket die elk moment afgeschoten wordt of de lift van Dirty Dancing maar dan anders. 
Hoe werkt het? Terwijl vrouwlief checkt hoeveel stofwolken er onder zijn bed liggen, maakt manliefs poereloere - van achter - zijn intrede. Wederom hoeft de vrouw geen reet uit te voeren, ze hoeft ‘m alleen beschikbaar stellen.
Maar hóe dan? Easy peasy zou je denken, maar het is toch een hele kunst om meer dan 5 minuten met je gehele bovenlijf down town te hangen terwijl je onderlijf ergens bovenop het bed ligt. Overigens vragen we ons ook af over hoeveel spierballen manlief moet beschikken wil-ie zich herhaaldelijk kunnen opdrukken op een mollige, poezelige, zachte ondergrond. 

Welk standje lijkt jouw het minst comfortabel? Of zou je ze allemaal wel aankunnen?