6 standjes die het proberen waard zijn

Intiem door Redactie Ze.nl

Er is zoveel meer lekkers dan missionaris en doggy style te vinden in seksland. Proef alle smaken. Doe een beetje extra kennis op en je wordt een nóg gelukkiger mens. Probeer al deze standjes eens in je leven.

standjes valentijnsdag

Lees ook: Zo belangrijk is seks voor je gezondheid

No missionaris

Lekker makkelijk hoor die missionaris. Je hoeft alleen maar de zeester-pose aan te nemen en een man over je lichaam te laten schuiven. Uitpuffen van de zware werkdag. Heerlijk. Af en toe mag je erop terugvallen, maar probeer vooral ook even de onderstaande standjes voordat je wéér je standaard seksprogramma afwerkt. Zo jammer als jouw bed-buddy al precies kan voorspellen wat jouw volgende stap gaat worden. Hoe noem je dat ook al weer? Een sleur! Sleur? Sleur die pássie je bed in. Pak hem bij de lurven en verras je vent eens met een nieuwe lading aan seksstandjes. Laat hem proeven van jullie nieuwe verslaving. Begin met deze poses. Een goed begin blijft toch het halve werk.

1. Het kruis

Het standje kruis gaat als volgt: de vrouw ligt op haar rug (met iets meer actie dan tijdens de zeester-pose) en de man zit bovenop haar. De vrouw heeft één been gestrekt en het andere been gebogen tegen over de buik van de man.

2. De ventilator

De ventilator is vergelijkbaar met doggy style. De vrouw staat op haar voeten, bukt naar voren en leunt met haar handen op een tafel of kastje. De man gaat achter haar staan en you know the rest!

3. De stoel

Een standje dat echt niet uit je repertoire mag ontbreken is de stoel. De man zit en de vrouw gebruikt de schoot van de man als... stoel. Voor de vrouw is dit meteen een hardnekkige work-out, want ze moet squatten voor het leven om de boel in beweging te kunnen houden. Hierdoor komt er veel spanning op te staan.

4. De schaar

De schaar kan op twee manieren worden uitgevoerd. Manier één: man en vrouw liggen met hun gezichten naar elkaar toe en kruisen elkaars benen waardoor de geslachtsdelen met elkaar in aanraking kunnen komen. Manier twee: dezelfde pose maar dan andersom. De vrouw ligt met haar rug naar de man toe en legt haar been gestrekt over het been van de man.

5. Cowgirl

De vrouw zit bovenop bij dit standje. Wanneer de man ligt en de vrouw bovenop het gaat zitten ontstaat er veel spanning op zijn Willy. Hieeehaaa!

6. Tegen de muur

Met de gezichten naar elkaar toe of met je rug naar hem toe, tegen de muur is fijn en spannend. Het voelt namelijk alsof je iets doet wat niet mag. Je moet ook nog eens op je benen blijven staan terwijl jouw knieën zo week zijn als een Mona-pudding.

Welk standje zijn we nog vergeten te noemen?

Lees ook: De beste erotische verhalen lees je hier