5 standjes met maximaal genot, minimale inspanning

Intiem door Laura

Soms is seks een vurige tango-sessie, maar soms hebben jullie allebei geen zin om 'het werk' te doen. Omdat je net een lange (werk)dag achter de rug hebt, lijdt aan een flinke kater of gewoon... omdat je een lekkere lazy day hebt. Geen probleem: bij deze standjes heb je wel de lusten, maar niet de lasten.

Lees ook: Lat-relatie: zo werkt het wél (en zo niet) volgens een expert

CAT-standje

Waarom: Van deze positie zul je sowieso spinnen. Maar niet dat 'CAT' iets met katten te maken heeft. CAT staat voor Coital Alignment Technique is een van de weinige standjes die de clitoris goed in de watten legt.

Hoe: Ga samen in de missionarispositie liggen en zorg dan dat de man hoger ligt dan de vrouw. Bij de CAT draait het allemaal om de techniek: de penetratie gaat niet op en neer maar heen en weer. Hierdoor is de wrijving op de clitoris optimaal en is de kans op een hoogtepunt maximaal.  

Amazonezit

Waarom: Dit seksstandje is extra fijn omdat je clitoris langs zijn been schuurt voor de nodige stimulatie.

Hoe: Neem plaats boven je geliefde met je rug naar hem toe. Leg je rechterbeen onder zijn rechterbeen en plaats je linkerbeen over zijn linkerbeen. Je zit nu dus schuin. Als een soort Amazinezit op een paard inderdaad. Leun met je handen om zijn (gebogen) knie en beweeg langzaam om en neer.

amazonezit

Liggende doggy style

Waarom: Op zijn hondjes is al fijn, maar vrij intensief voor de man. De 'liggende' variant is niet alleen gemakkelijker, maar ook intiemer en intenser voor de vrouw. Ga op je buik liggen met je benen bij elkaar, zodat je veel wrijving voelt en hij extra diep kan. 

Hoe: Gooi je billen een beetje de lucht in en laat hem bovenop jou klimmen. Laat hem niet op en neer maar van voor naar achter bewegen voor een mind blowing G-spotstimulatie.

doggie liggennd

Het kruis

Waarom: Naast spooning is dit het ultieme luie standje. Zowel hij als zij hoeft zich minimaal in te spannen. Daarbij heb je je handen vrij om een speeltje te gebruiken voor extra genot.

Hoe: Laat de man op zijn zij op het bed liggen en plant je lichaam loodrecht op dat van hem. Gooi je benen over zijn heupen en laat hem zachtjes stoten. 

Lepeltje-lepeltje +

Waarom: Last but not least. Spoonen blijft een klassieker en terecht. Het is de perfecte positie voor een vlug verzetje in de ochtend.

Hoe: Lift je bovenste been een beetje zodat hij je clitoris kan masseren en laat hem eventueel je borsten masseren. Dat is nog eens lekker wakker worden.

spooning

Lees ook: Lieve gedichtjes voor als je stapelverliefd bent