Vrouwen, houd uw mannen thuis: de grapefruit-pijptutorial

Intiem door Kimberly

Meet Denise Walker, beter bekend als Auntie Angel. De 43-jarige seksexperte heeft een eigen dvd-serie waarin ze sekstips geeft. Haar absolute hit? De Grapefruittechniek. En hoe die techniek werkt, lees je uiteraard op Ze. 
 
Om de maandag fris en fruitig te beginnen, hebben we een toptutorial voor jullie in petto. Deze dame is namelijk een pro in pijpen en dat wil ze met de hele wereld delen. Omdat volgens haar elke man ooit 'gegrapefruit' moet zijn, deelt ze haar grapefruittechniek. En raad eens? Het is een ware hit. Komt-ie: men neme een sappige grapefruit en een scherp mes. Snijd zowel de boven- als onderkant af en maak vervolgens een gat ter grootte van de penis in kwestie in het midden van het fruit. Done? Dan kan het echte werk beginnen: plaats de grapefruit om de schacht van de penis en beweeg deze van boven naar beneden terwijl je ook het mondwerk toepast. Pinky promise: hij vindt het ge-wel-dig! 

fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Dodelijke pijpbeurten
Ook geeft ze als tip mee om hem alvorens te blinddoeken. Zo’n groot roodoranje ding wil hem nog weleens afschrikken namelijk. Voor de rest is ze pretty sure van haar zaak, en zijn haar pijpbeurten zelfs dodelijk. Zo vertelt ze aan Metro dat een van haar technieken enorme hartaanvallen heeft veroorzaakt. “Ik heb ook een techniek genaamd 'Techniek des Doods', en er zijn inderdaad mannen gestorven tijdens een pijpbeurt met deze techniek. Tegenwoordig vertel ik de dames dat ik niet verantwoordelijk ben voor de dood van hun partner. Pijpen op eigen risico!” 

Eh... wat vind jij van deze tutorial?