Geheimen van een webcamgirl: De string van Klaas

Intiem door Nanda

Mijn vorige column bleef niet onopgemerkt. Men houdt van ranzig, smerig, goor en extreem. Dat bleek ook wel uit het aantal keren dat-ie gelezen werd. Je zou denken dat het niet gekker kan, maar ik ben nog niet klaar...
 
Op mijn column over de klant met een wel heel vreemde wens, kreeg ik een aantal reacties. Voor de mensen die zich afvragen wanneer 'de date' met deze heer is: dat is overmorgen al (vrijdag). Op mijn eigen website schreef ik ook al dat er een grote groep mannen is, die steeds extremer wil gaan. Hoe gekker, hoe beter. Extreem scroort en aan alles hangt (gelukkig) een prijskaartje.
 

Webcammen
Anyways; ik ging voor de verandering een keer webcammen. Eigenlijk paste het helemaal niet in mijn schema. Ik hing liever op de bank trash-tv te kijken, maar besloot toch om achter de cam te kruipen. Soms moet je het jezelf makkelijk maken. Ik zette daarom mijn laptop op de hoek van mijn bank, zette op tafel wat nootjes en chippies, een blikje cola en roze wodka (ik heb sindskort aandelen in de roze wodka). Ik keek een geweldige aflevering van I Didn't Know I Was Pregnant en zat echt he-le-maal in het drama, tot ik het geluid van de bel hoorde. Ik wist dat er een bezoeker was.
 
Lang bleef de bezoeker niet; ik gok dat hij schrok van het geïrriteerde hoofd dat ik had omdat hij mij een beetje uit de serie haalde. "Nouhouuuuu", zei ik nog op een bepaalde toon, en ik denk dat dit de druppel voor 'm was. Voor mijn gevoel moest ik er echt even inkomen hoor, soms heb ik nog steeds een webcamdip.

Alleen kijken
Nadat ik gewoon een halfuur tv kon kijken, kwam er ene Klaas in mijn 'room'. Klaas zei hoi en dat zei ik voor het gemak ook. Ik vroeg hoe het met hem was en hoe zijn dag ging. Alles was prima en Klaas nam het gesprek over. Hij vroeg of ik ervan hield om te kijken; hij hield ervan om bekeken te worden. Prima joh, ik kijk wel. Dan hoef ik in ieder geval niet na te denken. Win-win!
 
Klaas zette zijn webcam aan, zwaaide naar het beeld en kleedde zichzelf uit. Hij was behoorlijk geschapen en verder zag-ie er oké uit. Niet het type waar ik op zou vallen, maar gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Hij vroeg of ik er klaar voor was. Hij wilde een show geven waarbij hij helemaal losging, maar wel op voorwaarde dat ik bleef kijken. Oké, vooruit....
 

Show
Klaas pakte een paarse string met bijpassende bh en trok dit aan. Zijn forse lollystok stond fier en hij streelde zichzelf met een massagestaaf, wat eigenlijk een geweldige vibrator is. Dat vond hij ook en ik zag hoe hij genoot. Hij streelde zichzelf over z'n bh heen en gaf een teasende show. Dit had hij duidelijk vaker gedaan. Ik heb totaal niets met mannen in lingerie, maar zijn show was geweldig!
 
Hij stond op, deed een paar stappen naar achteren en betrok zijn stoel in de show. De wat typische danspasjes maakten plaats voor wat sexy moves. Zijn paarse string ging langzaam naar beneden en hij draaide zich om. Ik zag een partij prachtige billen, die hij streelde, maar ook wat uit elkaar bracht. Hij was duidelijk gefocust op zijn kont...
 
Opeens verdween er een vinger in. Nadat deze eruit ging, pakte hij een buttplug. Eentje waarbij ik mezelf afvroeg hoe hij die er ooit in zou krijgen. Bij alle attributen die daarna volgden, kon ik niets meer uitbrengen dan 'wow', 'zo dan', 'aha' en meer van dat! Kijken, ja, dat deed ik nog steeds. Wel met een open mond. Hoe kreeg hij het weg, jeetje!

De tijd verstreek en ergens vond ik het geweldig dat ik geen show hoefde te geven. Kijken vind ik wel wat hebben. Al heeft zijn show mij opnieuw aan het denken gezet. Waarom toch zo extreem? En het kon nog extremer, trouwens.
 

Volgende keer maar weer bellen
Ik gok dat ik de volgende keer ga bellen in plaats van webcammen. Hopelijk heb ik niemand aan de lijn die van mij verwacht dat ik ga kotsen of kokhalzen. O lord, ik ga gauw verder met mijn dag hier!
 
PS. Willen jullie allemaal even aan mij denken aanstaande vrijdag? Dan heb ik namelijk 'de date' van mijn vorige column. Jullie steun kan ik goed gebruiken!

Lees ook de vorige columns van Nanda!
 

Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.