Hoe neem je je seksspeeltje mee in het vliegtuig?

Intiem door Claire

Je staat op het punt om het vliegtuig te nemen naar je vakantiebestemming, staat bij de security, je koffer wordt apart gehouden en een medewerker vraagt of je er iets bijzonders in hebt zitten waarna hij er vervolgens schaamteloos een seksspeeltje uithaalt: ongemakkelijk! Deze dingen moet je weten als je je favoriete seksspeeltje meeneemt in het vliegtuig.

Lees ook: Dit is de beginnersgids voor het gebruiken van een vibrator

Verboden landen 

Als je je seksspeeltje meeneemt naar je vakantiebestemming is het belangrijk om rekening te houden met landen waar het om bepaalde redenen verboden is. In onder andere de Malediven, Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten (met Dubai en Abu Dhabi), Maleisië, Saoedi-Arabië en Vietnam worden seksspeeltjes gezien als pornografisch materiaal en is het strikt verboden. Je wordt er juridisch voor vervolgd of hebt zelf kans op een gevangenisstraf. Laat het dan dus maar lekker thuis. Lees je goed in bij het inpakken, voordat het mis gaat.

Handbagage of in het ruim?

Misschien vraag je je af of je je speeltje meeneemt in het ruim of je handbagage. Onthoud dat als je sekstoy op AA(A)-batterijen werkt, je deze in je check-in-bagage doet en als je toy een lithium-batterij heeft, je handbagage een veiligere keuze is.

Hygiëne 

Als je koffer dan toch onderzocht wordt, wil je niet dat de medewerker met zijn handen aan je speeltje zit. Stop hem in een doorzichtig plastic zakje. Zo ziet hij wat er in zit, maar hoeft het niet aangeraakt te worden.

Vloeistof

Neem je ook vloeistoffen mee zoals een toycleaner, glijmiddel of bodypaint? Weet dan dat je in je handbagage geen flesjes, tubes, of flacons met meer dan 100 milliliter vloeistof in je handbagage mag meenemen. Koop dus kleine flesjes of stop het in je ruimbagage.

Haal batterijen eruit

Veel seksspeeltjes zijn oplaadbaar, anderen werken nog op batterijen. Kijk of je vibrator een slotstand heeft. Heeft hij dat niet, haal dan (als dat kan) de batterijen eruit. Zo voorkom je onverwachts getril. Zie je het al voor je? Begint je tas ineens te trillen.

Wees eerlijk

Gebeurt het dan toch en vraagt een medewerker van de security wat je in je tas hebt zitten. Wees dan eerlijk, zo voorkom je dat ze je apart nemen en je tas of koffer verder overhoop halen. Schaam je niet, zij zien waarschijnlijk duizenden artikelen per dag voorbij komen (als je uiteraard in het juiste land bent). Jij bent daar geen uitzondering in. Lach er om, ze weten in ieder geval dat je van plan bent goed te genieten op je vakantie.

@technoblazer

Geschikte seksspeeltjes voor in je bagage 

Kies voor een kleine vibrator die ideaal is voor in je tas. Zo valt hij minder op en hebben mensen misschien niet eens door dat het een speeltje is. Hierbij voorbeelden.

Lipstickvibrator

Dit speeltje lijkt, zoals de naam al zegt, op een lippenstift. Zo hebben andere reizigers niet meteen door wat het is.

 

lipstickvibrator

Vibratie ei 

Ook dit speeltje is goed voor in je bagage. Het is klein en mogelijk om het ook op het strand of in een restaurant te dragen. Doe dat beter niet als je door de security gaat, hoe spannend dat ook klinkt.

eitje

 

Satisfyer Pro Traveler

Een satisfyer pro meenemen is een goed idee, maar ze zijn wel groot. Gelukkig is daarvoor de "satisfyer pro traveler" bedacht. Deze zijn kleiner en perfect om mee te nemen op reis.

 

satisfyer pro traveler