5x huis-, tuin- en keuken-sextoys

Intiem door Rosanne
Wist jij dat je huis vol staat met seksspeeltjes? Nee, dan bedoelen we niet je Tarzan of je bunny. Wat dacht je van een lepel of een douchegordijn? Voor wie weleens wat anders wil proberen maar geen geld wil uitgeven aan wat nieuws.

Als je een spannende avond thuis wilt beleven, maar je zit om spulletjes verlegen dan kan een simpele scan door je huis al genoeg zijn om inspiratie op te doen. De truc is om een beetje creatief met dagelijkse spullen om te gaan. Dit zijn de beste tips van internet, op het randje van hilarisch en erotisch.
 
1. Lepel
Een simpele lepel kan je seksleven al veranderen! Pak een mooi exemplaar uit je kast en speel met de temperaturen. Je kunt je partner verwennen door de lepel zowel warm als koud over zijn huid te laten gaan. Onder zijn voeten en zijn oorlelletje zijn ook gevoelig. Geldt natuurlijk ook voor jou dus laat je maar verwennen met een lepel.

2. Knijper

Ben je geïnspireerd geraakt door Vijftig Tinten Grijs maar is de stap naar de seksshop nog te groot? Een knijper kan prima gebruikt worden als klem op je tepel, of op die van hem. Houten knijpers raden we toch niet erg aan in verband met splinters.


3. Vershoudfolie

Je hoeft geen sexy lingerie meer te kopen, want met vershoudfolie maak je het gewoon zelf! Rol een doorzichtige beha en een stringetje van de folie. Een ander voordeel is dat het perfect om je lichaam heen past. Een nadeel kan zijn dat het niet per se ‘ademt’. Of dat je er misschien uitziet als een verpakt beenhammetje.

4. Sjaaltjes en stropdassen

Ook in het kader van Vijftig Tinten kan een sjaaltje of een stropdas je sexlife oppimpen. Kies een van je favoriete sjaaltjes uit en gebruik hem als blinddoek. Ook kun je hem natuurlijk vastbinden en dan lekker beneden House of Cards gaan kijken. Vraag aan hem of hij zijn lievelingsstropdas uitkiest en de pret kan beginnen.

5. Douchegordijn

In de categorie: glijfestijn. Haal je douchegordijn van de rails en leg hem op de grond. Doe er baby-olie of een andere glibberige substantie overheen en smeer elkaar ook maar lekker in. Daarna kunnen jullie samen over het douchegordijn rollen. Je kunt ook een wedstrijdje buikschuiven houden als je geen zin hebt om te rollenbollen.
 
Wat zijn jouw huis-, tuin- en keukensekstips?