Geen zin in seks? Zo houd je het bij een vluggertje

Intiem door Kimberly

Seks: je hebt er zin in of… niet. Óf je hebt er gewoon effe geen tijd voor (hoi boodschappenlijstje). Dan kun je wel wéér aankomen met een ik-heb-me-niet-geschoren-smoes, maar je kunt ook kiezen voor een quickie. Hij blij, jij blij. 
 
Daar waar hij vroeger binnen vijf stoten klaarkwam, heeft meneer nu wat langer nodig. Sterker nog: daar heb-ie trucs voor. Ondertussen ben jij zo droog als een kurk down there en had je stiekem gewild dat het vandaag bij een vluggertje was gebleven. Werk aan de sekswinkel dus! 
 
Sexting
We trappen af met sexting. Zie dit namelijk als een soort van warming-up. Gi-ga-geil vindt hij het om (tijdens die bespreking) een berichtje te krijgen waarin je hem vertelt dat je ‘zin in hem hebt’ en ‘alvast met jezelf bent begonnen’. Weet híj veel dat je in je snuggie door de pan staat te roeren. Geen inspiratie voor een sexy app? Vertel hem wat jij van plan bent vanavond. Mét hem. Want geloof het of niet, sexting is het nieuwe voorspel. “Mocht je me straks kwijt zijn, ik lig boven in je bed. Naakt.” Ik geef ‘m vier stoten. 

 
Nieuwe plekken, nieuwe kansen  
Beetje zoenen, beetje strelen, beetje blowjobben (ja, dat is nu even een woord), gevolgd door de missionaris, positiewissel 1, positiewissel 2. Dan nog effe doggie en het is klaar. En dat alles in jullie béd. Al-tijd. Doe eens gek en consumeer de liefde op jullie dakterras, op de vluchtstrook in de file, in de tuin van jullie buurman, in de spooktocht van de Efteling of op jullie keukeneiland. Heul spannend en heul bevorderlijk voor zijn hoogtepunt. 
 
(S)experimenteer 
Pak je trilei, pocket rocket of tarzan maar tevoorschijn, want réken maar dat zijn genot wordt vertienvoudigd als jij 1) het initiatief neemt en 2) aankomt zetten met seksspeeltjes. Neem het heft in eigen handen en wurm je in een penetrerende knuffel in plaats van die eeuwenoude missionarishouding. Vindt-ie leuk namelijk. Dikke kans dat hij binnen vijf minuten klaar is. Kan jij nog even GTST kijken. 
 
Zoenen
Zoenen wordt nog weleens onderschat. Mits je het goed doet, vindt hij dit echt wel een dikke mood maker. Extra pluspunt: tijdens een tongworstelsessie kun je stiekem over zijn schouder tóch nog lekker naar Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS kijken. Wasmachinetaferelen en opeet-praktijken zijn niet zo’n succes, maar een zachte en tedere kus met een klein beetje tong, is een prrrrima techniek om hem te teasen. En eh, wel lekker lang hè. Scheelt jou weer in de sekstijd. 
 

 
Dirty talk
Oké. Dit ligt je, of dit ligt je niet. En bovendien: is het niet een beetje awkward om out of the blue van Brave Barbara in Wilde Wendy te veranderen? Hoogstwaarschijnlijk dat jij zo’n vies praatje best wil wagen, maar dat je gewoon niet zo goed weet wat je moet zeggen. Eén tip: als hij vraagt of je iets vies wil zeggen, is ‘poep’ misschien niet het juiste antwoord. En nu hoef je natuurlijk ook niet met het vocabulaire van Kim Holland aan te komen, maar als je hem duidelijk maakt hoe groot je ‘hém’ wel niet vindt en hoe goed-ie wel niet is in seks (egoboost = altijd goed) zal hij, oe yeah, binnen no time orgasmeren.  

Heb jij nog tips voor een vluggertje?