Deze man heeft de kleinste piemel ter wereld

Lichaam door Anne-Fleur

We schreven eerder al over de grootste penis ter wereld, maar dan zijn we toch ook wel benieuwd naar de man met de kleinste piemel. Hij was wat moeilijker te vinden, maar hij is er gewoon hoor. Guinness World Records heeft een record vastgelegd van de man met de kleinste penis ter wereld.

Lees ook: De grootste piemel ter wereld? Die zie je hier!

De kleinste piemel ter wereld

Er wordt vaak wat lacherig over gedaan, maar alle piemels mogen er zijn. Groot, klein, dik, dun, noem het maar op. Waar vrouwen zich soms onzeker kunnen voelen over de grootte van hun borsten, hebben de mannen dat met hun penissen. Toch is het best interessant om te weten waar nu de kleinste pielemuis van de wereld zich bevindt.

Guinness World Records heeft 'm gevonden. Het gaat om Mike Carson uit Miami, Florida. Hij zou volgens zichzelf en zijn dokters een piemel hebben van '1/16th of an inch'. Omgerekend in millimeter is dat 1,57 mm of 0,157 cm. Wauw!

Schamen

"Lange tijd schaamde ik me heel erg voor mijn penis, maar nu ga ik er vrijwel gewoon mee akkoord", vertelt Carson. "Ik ben nu 29 (in 2016, red.) en ik heb vrouwen gehad die naar me toe kwamen en nadat ze erachter kwamen zeiden dat ze ‘het gewoon moesten uitproberen’, dus ik kan je niet eens vertellen met hoeveel vrouwen ik ben geweest hierom." Mike werd in highschool geplaagd omdat mensen dachten dat hij een meisje was.

"Het plagen werd zo erg dat ik zelf ook begon te denken dat ik misschien een meisje was", gaat Carson verder. "De jongens lachten me uit en vertelden me dat het leek alsof ik een grote clitoris had. En ze hebben gelijk, daar lijkt het inderdaad op. Maar het is oké, want veel van die jongens zijn overleden sinds de middelbare school. Heroïne is een heftige drug, en ik klim omhoog in de ranglijst van een Fortune 500-bedrijf. Je wint wat en je verliest wat, toch?"

Vergroting?

Mike lijkt na al die jaren in ieder geval wel blij te kunnen zijn op zijn geslachtsdeel. Hij is zelfs trots op zijn Guinness record, zo vertelt hij. Ook een penisvergroting is voor hem niet nodig. Daar heeft hij 'geen behoefte' aan.

Lees ook: Oh my! Déze vrouw heeft de grootste borsten ter wereld