Oh my! Déze vrouw heeft de grootste borsten ter wereld

Lichaam door Anne-Fleur

Tegenwoordig maakt het nog maar vrij weinig uit welke cupmaat je hebt. Wie groot heeft wil klein én natuurlijk andersom. Benieuwd naar de vrouw met de allergrootste borsten ter wereld? Meet Mayra Hills, beter bekend als Beshine...

Lees ook: De grootste piemel ter wereld? Die zie je hier!

Grootste borsten ter wereld

Hoewel jij jouw cup D, E of F misschien al groot vindt, is het niets vergeleken met de borsten van het Duitse naaktmodel Mayra Hills, of beter bekend als Beshine. Zij is de trotse eigenaar van een set borsten van maar liefst 32 kilo! De cupmaat van deze dame is, je raadt het misschien al, Z. Dat is enorm, toch?

Mayra claimt zelf dat zij de grootste boobies ter wereld heeft, maar na het zien van foto's ervan, geloven we dat ook wel... Haar bh's worden speciaal met de hand voor haar gemaakt. Logisch, denken wij, aangezien het soms al lastig is om een goede E-cup in de winkels te vinden.

Trots

Beshine is maar wat trots op haar borsten. Op haar eigen website plaatst ze nog geregeld kiekjes van haar girls. Op haar 'about me'-pagina schrijft ze over haar hobby's. Zo houdt Mayra onder andere van koken, lezen en naar de sportschool gaan. Ze heeft blond haar, blauwe ogen én is fan van grote borsten. Dat laatste hadden we niet verwacht hoor (!). Zonder gekheid vinden we haar maar wat dapper om met zulke grote borsten door het leven te gaan. 'Ik ben heel optimistisch en gepassioneerd. Ik heb een geweldig gevoel voor humor en ik ben altijd aan het lachen', schrijft Hills nog.

Veel kiekjes

Mayra is dan ook niet bang om haar borsten te laten zien op het internet. Ze plaatst nog regelmatig kiekjes op haar website en ook op Twitter heeft ze veel foto's geplaatst van de allergrootste borsten ter wereld. Op Instagram lijkt het model een lange break genomen te hebben. Haar laatste post daar was in 2020. Check hieronder zelf hoe de boobs eruit zien!

Meer op Instagram
Meer op Instagram
Meer op Instagram

Lees ook: Chloe Rose (22) haar borstoperatie in Turkije gaat helemaal mis: rottende, afgestorven tepels als gevolg