Wereldrecords extreme lichaamsdelen

De maatschappij door Kristie
We hebben allemaal weleens onze onzekerheden: een iets te grote neus, te brede heupen of een te dikke kont. Maar als je ziet welke bizarre records er op het gebied van het menselijk lichaam zijn, vallen jouw klachten in het niet...

Want sommige mensen zien er zo bizar uit dat het wel gephotoshopt lijkt. Toch is het écht echt. De een heeft misschien een ziekte of aandoening, terwijl het uiterlijk van de ander genetisch bepaald is en een enkeling heeft het zelf zo ver laten komen... 

Grootste (natuurlijke) borsten

Norma Stitz is de trotse recordhouder van de grootste, natuurlijke (!) borsten. Samen wegen deze units bijna 40 kilo, maar aan een borstverkleining moet ze niet denken. "Ben je gek geworden? Ik hou van mijn borsten en ze bieden me zoveel kansen. Ik word overal uitgenodigd om ze te showen!", aldus Norma. Ook heeft ze een eigen 'erotische' site, waar ze geld mee verdient. Oja, en Norma Stitz is haar artiestennaam, afgeleid van - juist ja - Enormous Tits.


Breedste heupen

En als er een vrouw met de allergrootste boobs ever is, dan moet er natuurlijk ook iemand zijn met de breedste heupen. Mikel Ruffinelli van 39 heeft dit record op haar naam staan. Ze weegt zo'n 190 kilo, met een heupomtrek van 2,44 meter. Ze rijdt in een vrachtwagen omdat haar heupen niet in een normale auto passen en ook heeft ze thuis een aangepaste, verstevigde stoel. "Veel mensen denken dat ik ben geopereerd, maar het zit gewoon in de familie en ik heb vier kinderen. Overal waar ik ben is er aandacht voor mijn heupen, zowel positief als negatief", aldus Mikel.

 
Grootste voeten
Peter Iroga heeft de grootste voeten en is ook nog eens zo'n 2,23 meter lang. Zijn voeten zijn 38 centimeter lang. Dit komt omdat hij een ziekte heeft, waardoor zijn lichaam continu doorgroeit. Sinds kort heeft hij eindelijk op maat gemaakte schoenen gekregen die hem wél passen, na jarenlang op te kleine schoenen gelopen te hebben.


Grootste scrotum

De 47-jarige Wesley Warren is een wel erg opvallende verschijning... Zijn scrotum weegt namelijk bijna 50 kilo! Dit komt omdat hij aan een zeldzame afwijking lijdt, zijn lichaam slaat namelijk water op in zijn scrotum. Wesley kon jarenlang niet meer werken en zat thuis, waar hij hulp kreeg van een verpleegster. Hij is druk bezig geweest met het geld inzamelen voor een operatie, omdat hier nogal een prijskaartje aan hangt en het is hem gelukt. Inmiddels is hij van zijn scrotum verlost.


Smalste taille

Deze, toch wel enigszins beetje enge vrouw, heb je misschien weleens voorbij zien komen op het internet of op tv. Door jarenlang korsetten te dragen is haar taille nu 38 centimeter. De afgelopen 12 jaar droeg ze elke dag een korset, waar ze er overigens een stuk of 100 van heeft. Nadat ze drie kinderen heeft gekregen, is ze hier op haar 45ste mee begonnen. Ze dacht dat het een goede manier was om zichzelf weer sexy en elegant te voelen. Misschien toch iets te ver doorgeslagen...?


Langste bikinimodel

De Amerikaanse Amazone Eve van 30, is het langste bikinimodel en staat ook wel bekend als Babezilla. Eve is 2,03 meter lang en is het eerste model dat zo lang is. Ze torent in ieder geval hoog boven andere modellen uit. Zullen modellenstandaarden dan eindelijk minder streng worden?


Langste baard (bij een vrouw...)

Ja, je leest het goed. Er is namelijk een vrouw met een baard, genaamd Vivian Wheeler. Haar baard is wel geteld 27,9 centimeter lang! Ze heeft het 'weerwolfsyndroom' en wordt ook wel Bearded Lady genoemd. Ze speelt haar hele leven al in circussen en shows. 

Wat vind jij het bizarste record?

Bron: 12345, 6, 7