Hoe krijg je grotere borsten?

Lichaam door Sarah

Ben je gezegend met een bescheiden cupmaat, maar zou jij het graag anders willen? Dan is dit een artikel voor jou. Een grotere voorgevel kun je ook bemachtigen zonder fillers of implantaten. Met wat slimme foefjes wek je de illusie van een volle boezem. Zonder operatie.

grotere borsten

Lees ook: Heb jij een derde tepel?

1. Zorg voor een goede push-up bh

Een goede BH doet het halve werk. Als je een BH draagt met een flinke push-up, lift je je borsten gemakkelijk én laat je ze er groter uitzien. Zorg er wel altijd voor dat je de juiste bh-maat draagt, zodat je borsten genoeg steun hebben. Voor een dubbel effect, trek je twee beha's over elkaar aan. Niet comfortabel, wel effectief.

2. Move it, baby

Hoewel je met een goede workout een A-cup niet in een volle D-cup kan veranderen, helpt trainen wel om de borstspieren te liften. Het effect is dus groter uitziende borsten. Oefeningen als push-ups, fly lifts en gewichtheffen met je armen zorgen voor sterke borstspieren. 

 

3. Contour je borstpartij

Dit is misschien niet de eerste truc waar je aan zou denken bij het faken van grotere borsten, maar dat neemt niet weg hoe effectief het is. Op YouTube vind je tal van tutorials hoe je Jut en Jul met make-up optische meer volume geeft.

4. Draag kleding die je borsten accentueert

De juiste kleding speelt een essentiële rol in je voorgevel doen 'vergroten'. Strakke tops zoals body’s werken als een tiet (haha). Ook shirts met horizontale strepen doen het goed, omdat ze optisch gezien het lichaam breder laten lijken. Daarbij kan witte kleding je borsten groter doen lijken. Tip: blijf weg van V-halzen, omdat deze je borstbeen en nek benadrukken en niet je borsten. 

 

5. Eet oestrogeenrijk voedsel

Oestrogreenrijk voedsel bevat een hormoon die de grootte van je borsten kan beïnvloeden. Producten als soja, kip en melkproducten bevatten veel oestrogeen. Maar ook linzen en kikkererwten, noten en granen bevatten een hoog gehalte oestrogeen. Ook ander proteïnerijk voedsel kan ervoor zorgen dat je borsten gaan groeien. Zo eet je jezelf op weg naar grotere borsten.

6. Masseren met olie

Masseren zorgt ervoor dat je weefsel soepel blijft en dat het bloed goed doorstroomt. Zo kunnen de cellen in je lichaam zich goed vernieuwen. Fenegriek olie staat bekend om zijn het verstevigende effect. De olie bootst namelijk de effecten van oestrogenen na en verhoogt de prolactineproductie (een hormoon die de aanmaak van de moedermelk stimuleert!). Door de olie en de massage te combineren kun je je boezem op een geheel natuurlijke wijze voller maken. Ook zijn er veel andere soorten oliën die de groei van je borsten kunnen stimuleren.

 

7. De juiste houding

Borstjes vooruit, lipjes getuit. Het is niet zomaar een uitdrukking, maar werkt ook om optisch grotere borsten te krijgen. Zorg ervoor dat je rechtop staat, je schouders naar achteren duwt en je borst naar voren duwt.

via GIPHY

8. Vullingen

Het antwoord kan soms zo simpel zijn. Vullingen zijn je beste vrienden in de zoektocht naar een volle borstpartij zonder implantaten. Een vulling links en rechts doet zijn werk heel goed, en daar is helemaal niks mis mee.

 

Lees ook: Beha's die elke vrouw in haar kast moet hebben