Beha’s die elke vrouw in haar kast moet hebben

Fashion door Laura

Vrouwen en beha’s zijn onlosmakelijk verbonden, maar toch weten de meeste van ons niet zo goed welke beha hoort bij welke kleding. Welke zijn de toppers en heeft elke vrouw nodig? Wij onderzochten welke 8 de must haves zijn.

T-shirt beha

Het fijne van de T-shirt beha is dat-ie is alle maten en kleuren verkrijgbaar is. Ze zijn speciaal gemaakt om te kunnen dragen onder de meeste bovenkleding. In het bijzondere de plain T’s.

Draag onder: gouweouwe ‘gewone’ T-shirts, blouses, wijdvallende jurkjes.

 

Push-up beha

Sommige outfits – of beter gezegd – avonden, hebben die Va Va Voom-factor nodig. Een push-up is er ideaal voor. Het geeft je net die lift.

De meeste push-up beha’s hebben uitneembare cups. Ook heel handig als je borsten asymmetrisch zijn.

 

Nude/naadloze beha

A-seksueler kan het bijna niet, maar het is zó handig. Stel je hebt een prachtige jurk die strak zit op de juiste plekken en dan schijnt er zo’n lelijke behanaad doorheen.

Draag onder: strakke en zakelijke jurkjes.

 

Multi-functionele beha

Een superheld onder de boezemhouders! Een multi-functibeha heeft afneembare bandjes. Je kunt er dus alle kanten mee op. Twee of één bandje(s), 

Draag onder: tanktops, off-shoulder top of jurk, T-shirt met dunne/sierlijke bandjes

 

Strapless beha

Ken je die doorzichtige behabandjes nog? Met een strapless beha is dat allemaal niet nodig. Dit exemplaar is extra verstevigd

Draag onder: off-shoulder of strapless top of jurk, t-shirt met dunne/sierlijke bandjes

 

Plakbeha

Je moet wat duiten overhebben voor een goede plakbeha, maar dan heb je ook wat. Het is de enige goede oplossing om twee priemende puntjes te verbloemen in een chique outfit.

Draag je onder: Jurkjes, jumpsuits, topjes zonder rug of met ultradiep decolleté.

 

Sportbeha

Tijdens het sporten hebben je twee vriendinnen extra steun nodig. Let bij het shoppen ook op de hoeveelheid steun die de beha bied. Voor sportoefeningen is een low of medium support prima. Doe je een sport waarbij je veel op en neer beweegt zoals boksen of hardlopen, dan ga je voor de high support.

Draag je onder: Sportkleding, bien sûr.

 

Welke soort beha vind jij het fijnst om te dragen?

 

Lees ook: Wat je wel of niet moet doen om je borsten groter te laten lijken en schaf jou beha's nu extra voordelig aan met deze Sapph kortingscode!