Zo lang duurt seks gemiddeld bij anderen

Intiem door Chloe

Time flies when you’re having fun, of toch niet? Heb jij het idee dat jij en je partner uren tussen de lakens liggen? Dan kan je het nog wel eens mis hebben. De gemiddelde vrijpartij duurt namelijk een stuk minder lang dan je verwacht. Zo lang hebben andere stelletjes seks.

hoelang seks

Lees ook: De beste erotische podcasts van 2020

Zo lang duurt seks

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de duur van een gemiddelde vrijpartij, maar we hebben eindelijk het antwoord voor je: 5 hele minuten en 44 seconden. Huh, wat? Tja, blijkbaar gaat de tijd toch niet zo snel als we dachten. Hier moeten we wel bij zeggen dat deze tijd echt alleen the big deed itself is, dus voor- en naspel wordt niet meegerekend. Lullig, want dat telt gewoon mee en is juist zo belangrijk.

Het onderzoek

Het onderzoek werd geleid door zes onderzoekers en er deden 500 koppels mee aan dit onderzoek. Nou stonden de onderzoekers er natuurlijk niet naast bij iedere vrijpartij. Alle koppels kregen een timer en moesten vier weken iedere keer dat zij seks hadden timen. De resultaten liepen enorm uiteen. Zo was de kortste vrijpartij maar 33 seconden en de langste wel 44 minuten. 

Internationale verschillen

Koppels uit verschillende landen deden mee, maar hieruit bleek dat het gemiddelde overal vrijwel hetzelfde was. Alleen in Turkije lag het een stuk lager. De koppels uit Turkije hadden een gemiddelde van 3 minuten en 30 seconden. Ook werd er gekeken naar of seks met een condoom of een besneden penis invloed hebben op de duur van een vrijpartij, maar dit bleek niet het geval.

Lees ook: Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met seks