Redenen waarom samen douchen verschrikkelijk is

Intiem door Sabine

In het veel romantische films zie je menig douchescène voorbij komen. Seks onder de douche lijkt easy peasy en superromantisch. Maar laat ons je eens wat vertellen: samen douchen is verschrikkelijk! 
 
Samen douchen lijkt het ideale voorspel. Het is leuk om elkaar uit te kleden en samen onder de warme straal te stappen. Wat zeker geen nadeel is, is dat je elkaar effe lekker kunt schoonspoelen waardoor de seks die daarna komt, wat prettiger is. Maar laten we even eerlijk zijn: douchen met je lover is helemaal niet leuk! Om deze redenen hebben we er een hekel aan... 
 
Zielige straal
Met een beetje pech is jullie douche er niet eentje die je in 5 steren hotels tegenkomt en is de straal die de kop eruit spuit maar net genoeg om één lichaam nat te spoelen. Met z’n tweeën onder die miezerige straal staan, wordt ‘m dus eigenlijk niet. Toch doen jullie het wel omdat samen douchen zogenaamd zo heerlijk is. Not. Je achterkant is koud en bovendien valt de helft van het water ook nog eens tussen jullie door omdat jullie niet zo stijf tegen elkaar aanstaan dat jullie al het water met z’n twee opvangen. 
 
 
Koude kont 
Je gaat natuurlijk niet zomaar rug aan rug staan onder de douche. Nee, je wilt elkaar aankijken. Maar ja, je wilt ook een beetje schoon worden. Voordat je het weet duwt je lover je een heel klein beetje aan de kant. Maar nét zover dat jij met je kont tegen de koude muur aanknalt. Brrrr! Jij wordt hier dus zo niet blij van! 
 
Schoonmaken 
Vaak sta jij samen met je vriend onder de douche en laat je de straal maar over je heen glijden. Echt grondig schoonmaken doe je vaak niet. Ga jij charmant je flappen omhoog trekken om overal down there de licht aanwezige visgeur weg te kunnen spoelen terwijl je lover toekijkt? Not so much.
 
Het haar wassen debacle 
Tijdens het douchen wil je eigenlijk alles gedaan krijgen. Toch ga je niet uitgebreid je haren wassen omdat dat best veel tijd in beslag neemt. Laat staan dat je de tijd neemt om een crèmespoelinkje door je haar te gooien. Bovendien heb je de hele straal nodig om je haar goed uit te spoelen. Ja, dat wordt ‘m gewoon niet. Dus je staat maar met een rare knot onder de douche zodat je haar niet nat wordt. 
 
Scheren
Je voelt dat de stoppels op je benen alweer tevoorschijn komen, maar scheren waar hij bij is, is nou niet bepaald je van het. Je wilt toch de illusie hoog houden dat jij geen haar hebt op ongewenste plekken. En je voortuintje ga je al helemaal niet scheren waar hij bij is. De rare houding die je dan aanneemt met je benen, zouden je lover ver uit de douchecabine kicken. 
 
Aan elkaar frunniken 
Sommige mannen zien douchen ook als een voorspel. Leuk hoor. Beetje zoenen enzo. Beetje friemelen. Maar hij moet niet denken dat het lekker is als hij wat vingerwerk gaat afleveren want dat gaat ongelooflijk stroef en is gewoon niet fijn. Zijn vingers horen over je edele delen te glijden. Nee, vingeren onder de douche gaat niet zo soepel en voelt niet fijn. Basta. Klaar. Gewoon niet wenselijk. 
 
 
Elkaar ‘romantisch’ afdrogen 
En dan is dat grapje eindelijk voorbij en mag je verkleumd onder de douche wegstappen. Je bent blij dat je jezelf eindelijk kunt afdrogen en op temperatuur kunt komen, maar opeens staat je vriend met zijn handdoek je rug te deppen. TE DEPPEN. Dat helpt dus voor geen meter hè. Zo word je nooit droog. Wanneer hij denkt dat hij je hele lichaam heeft gehad, zijn er nog tig plekken nat en vochtig. 

Wat vind jij van samen douchen? Go or no go?